Αγιασμος για το κοινωνικο φροντιστηριο της Μητροπολης Μαρωνειας και Κομοτηνης

Το φροντιστήριο αποτελεί μέρος του κοινωνικού έργου που πραγματοποιεί η Εκκλησία

Tην ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.
 
Το φροντιστήριο αποτελεί μέρος του κοινωνικού έργου που πραγματοποιεί η Εκκλησία, λειτουργώντας ως ενισχυτική διδασκαλία για την επιπλέον υποβοήθηση των μαθητών με την πρόθυμη προσφορά Καθηγητών της πόλης.
 
Κατά την προσφώνησή του ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τα προέτρεψε να μην αποσπούν την προσοχή τους από την προσφερόμενη σε αυτά γνώση, αλλά με πίστη στο Θεό, βοήθεια από τους Καθηγητές και καθοδήγηση από την οικογένεια, να γίνουν πρωτίστως χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και έπειτα καλοί επιστήμονες.
 
Επιπλέον, ευχαρίστησε τους προαιρετικώς συμμετέχοντες Καθηγητές, οι οποίοι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους θυσιαστικώς και επ’ ωφελεία των νέων. Μετά τον αγιασμό, διένειμε το πρόγραμμα των μαθημάτων, διάφορα είδη γραφικής ύλης ως ευλογία και ευχήθηκε δεόντως.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.