Ξεκινησαν οι εγγραφες στη Φιλαρμονικη του Δημου Ιασμου

Για παιδιά από 8 ετών και πάνω

Νέα χρονιά, νέα αρχή και για την Φιλαρμονική του Δήμου Ιάσμου.
 
Και φέτος η Φιλαρμονική του δήμου Ιάσμου θα λειτουργήσει με συνέπεια και αγάπη για τη μουσική, προσφέροντας μια ευχάριστη και δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο των παιδιών της περιοχής μας.
 
Για τον λόγο αυτό ο μαέστρος της χορωδίας Κώστας Κερεζίδης καλεί όλα τα παιδιά άνω των οκτώ ετών που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Φιλαρμονικής να το πράξουν.
 
Τα μέλη της Φιλαρμονικής θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά όργανα της αρεσκείας τους, όπως: σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα, βαρύτονο, αλτικόρνο, τρομπόνι, τούμπα, ντραμς και τύμπανο. Εκτός από την εκμάθηση των οργάνων, τα παιδιά μαθαίνουν και θεωρία της μουσικής.
 
Στόχος της Φιλαρμονικής είναι η προσφορά μουσικής παιδείας στα μέλη της, αλλά και η καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, η ανάπτυξη ομαδικής εργασίας, η καλλιέργεια της προσπάθειας και της επιμονής για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και η γνωριμία με μουσικά ακούσματα από όλο τον κόσμο.
 
Info:
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6936739975.
Εγγραφές και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 17:00-19:00 και Σάββατο από 16:00-18:00 στο δημοτικό σχολείο Ιάσμου
 
Τα μαθήματα στη Δημοτική Φιλαρμονική είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται αγορά οργάνων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.