Ο Πανθρακικος ειχε τις ευκαιριες, η Ενωση Αλεξανδρουπολης την ουσια

Πανθρακικός – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-3

Πραγματοποιώντας  καλή εμφάνιση αλλά χάνοντας παράλληλα σωρεία ευκαιρίων, ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα από την πιο έτοιμη Ένωση Αλεξανδρούπολης στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης , σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της έναρξης των υποχρεώσεων των δυο ομάδων.

Παρότι  η ομάδα του Έβρου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στη Γ’ Εθνικη δεν έδειξε μεγάλη διαφορά από την ομάδα της Κομοτηνής. Το μόνο κομμάτι που ξεχώρισε αλλά ήταν και το ουσιαστικό ήταν η αποτελεσματικότητα καθώς στις 3 περιπτώσεις κατάφερε να σημειώσει αντίστοιχα τέρματα σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που είχε 2 δοκάρια και άλλες 3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Καρακασίδης πέτυχε τα δυο πρώτα τέρματα, με τα οποία η ομάδα του Έβρου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Το τρίτο τέρμα για την Ένωση Αλεξανδρούπολης πέτυχε ο Παπαοικονόμου ενω για τον Πανθρακικό σκόραρε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γκαϊδατζής στο 60′. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες με τον Γκαϊδατζή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Συνοδινού στο 43′ ενώ πιο πριν είχε δοκάρι και ο Βιόπουλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μπόσκος, Τρούπκος, Τσορτανίδης, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας, Νάνος, Λεγάτος, Γκαϊδατζής, Παπαδόπουλος, Βιόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κεχαγιάς, Καρασιούνας, Τσαγκαλίδης, Γιάζος, Κονόμι, Ρουμπιές, Κρεμμύδας, Μουρατίδης.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Αμπραχαμιάν, Γκουντενούδης, Λίτσιος, Δορουγιδένης, Πατσιώρας Κ., Γκαβανόζης, Πατσιώρας Α., Παπαδάκης, Παπαοικονόμου, Καρακασίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε μια άλλη ενδεκάδα με πολλούς υπό δοκιμή παίκτες.


 

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Πανθρακικού

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την οικογένεια του Πανθρακικού στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Τετάρτης. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως η ομάδα μας βρίσκεται κοντά του και κυρίως από την παρουσία πολλών παιδιών στις ακαδημίες, που αποτελούν το «αύριο» του Πανθρακικού.

Ο Σεβασμιότατος δέχθηκε ως δώρο σαν ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του μία φανέλα του Πανθρακικού με υπογραφές των ποδοσφαιριστών από τον πρόεδρο του Πανθρακικού κ. Μπάμπη Σακάρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.