Συγχαρητηριο μηνυμα του Γ. Γκαρανη προς τους Δ. Μιχαλεντζακη και Δ. Καρυπιδη

«Μας κάνατε υπερήφανους»

Συγχαρητήριο μήνυμα απευθύνει ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης  προς τους Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που διεξήχθη στο Λονδίνο.
 
«Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μου στους δύο αθλητές μας για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Στον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, για την κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων και στον Δημήτρη Καρυπίδη για την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων» σημειώνει αρχικά ο κ. Γκαράνης για να προσθέσει πως «ως γνήσια τέκνα της Θρακιώτικης γης, αλλά και ως αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», που εδρεύει στην πόλη της Κομοτηνής, μας κάνατε υπερήφανους για τους μεγαλειώδεις αγώνες σας».
 
Επιπλέον ο δήμαρχος Κομοτηνής τονίζει πως «για άλλη μια φορά αποδείξατε ότι η δύναμη της θέλησης, η σκληρή δουλειά και το αθλητικό ταλέντο, σε συνάρτηση με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα μπορούν να οδηγήσουν στην επίτευξη στόχων κορυφής» και δεσμεύεται ότι «εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον «ΗΡΟΔΙΚΟ», τον σύλλογο που τιμάει την πόλη μας, αποτελώντας μια φιλόξενη αθλητική αγκαλιά για αθλητές της δικής σας εμβέλειας και αξίας.
Σας ευχαριστούμε!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.