Ολα ετοιμα για το Super Cup στην μνημη του Νικου Ντοσιδη

Τίθενται αντιμέτωπες Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Ελπίδα Σαπών

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ημέρα που ο Νίκος Ντοσίδης έφυγε από κοντά μας και η ΕΠΣ Θράκης θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή προχώρησε στη διεξαγωγή του SuperCup, το οποίο φέρει το όνομα του. Έτσι λοιπόν ο αγώνας θα γίνει την  Κυριακή στις 16:15 στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
 
Βέβαια οι συγκυρίες δεν βοήθησαν ώστε να γίνουν όλα όπως έπρεπε καθώς αφενός ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κατέκτησε το Double και αφετέρου τελικώς δεν δήλωσε συμμετοχή με αποτέλεσμα να τεθούν αντιμέτωπες η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με την Ελπίδα Σαπών.
 
Παράλληλα η διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης με αφορμή την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου με την αναμέτρηση του Super Cup ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και την Ελπίδα Σαπών φρόντισε ώστε να τελεστεί αγιασμός από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
 
Για τον λόγο αυτόν καλούνται όλες οι ομάδες που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης να δώσουν το παρών στο Super Cup με όλους τους παράγοντες και όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.