Φιλικη επικρατηση του Πανθρακικου επι της Δοξας Σωστη

Πανθρακικός – Δόξα Σώστη 4-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε με 4-0 της Δόξας Σώστη το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής σε φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα του Κώστας Γεμενετζή είχε ουσία, δημιούργησε ευκαιρίες και γενικά έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα Σώστη είχε κάποια σημεία που είχε καλό πρόσωπο δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες.

Ο Πανθρακικός είχε μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-0. Σκόρερ του πρώτου τέρματος ήταν ο Ρουμπιές με ψιλοκρεμαστό πλασέ στο 23' ενώ ο Καρασιούνας στο 44' συνεργάστηκε άψογα με τον Γκαϊδατζή κάνοντας το 2-0. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 26' ο Μπόσκος κράτησε ανέπαφη την εστία του αποκρούοντας εντυπωσιακά το σουτ του Στριγκώνη.

Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Γεμενετζής με την ομάδα του Πανθρακικού να διευρύνει την διαφορά στο 60' με πολύ δυνατό σουτ του Τσιανάκα. Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού δεν κατέβασαν ταχύτητα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές του Παπαδόπουλο, Μουρατίδη και Νάνο  με τον Μουρατίδη να διαμορφώνει τελικώς το 4-0. Παράλληλα ο Κεχαγιάς όταν χρειάστηκε δήλωσε παρών κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Πανθρακικός ( Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλίδης, Παύλου, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Τσιανάκας, Καρασιούνας, Λεγάτος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Τρούπκος, Τσορτανίδης, Νάνος, Κεχαγιάς, Κονόμι, Πλασταράς, Γιάζος, Μουρατίδης.

Δόξα Σώστη (Μπόζης): Πατερέλλης, Κελεσίδης, Καραμιχάλης, Ανδρίκου, Αρβανίτης, Πασσάς, Παρασκευόπουλος, Στριγκώνης, Πυλαρινός, Φανιάδης, Ζαγκιάκος . Αγωνίστηκαν ακόμα οι Τζιαφαλιάς, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαμπάζης, Ρούντος, Δάγκος, Γκατζαλίδης
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.