Ημερα της Τριτης Ηλικιας στον Δημο Μαρωνειας-Σαπων

Δωρεάν μετρήσεις σε Σάπες και Ξυλαγανή

Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων θα πραγματοποιήσει σε Σάπες και Ξυλαγανή ο Δήμος  Μαρωνείας-Σαπών με αφορμή την ημέρα Τρίτης Ηλικίας.
 
Συγκεκριμένα ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών με Φορέα Υλοποίησης το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, το 1ο Νηπιαγωγείο Σαπών και το 2ο Νηπιαγωγείο Σαπών για την Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας θα πραγματοποιήσει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στους δημότες άνω των 60 ετών για τους οποίους είναι η εξέταση δωρεάν.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:00 στο Πολύκεντρο ( έναντι παιδικού σταθμού) του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με δημιουργίες των παιδιών από το 1ο Νηπιαγωγείο και 2ο Νηπιαγωγείο Σαπών με θέμα « Ο παππούς και η γιαγιά».
 
Οι εν λόγω μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 9.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξυλαγανής και είναι επίσης δωρεάν για όλους τους δημότες άνω των 60 ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.