Μ. Ταπατζας για Χ. Μετιο: «Απαραδεκτοι οι χαρακτηρισμοι για τους δεκαδες υπαλληλους της Αποκεντρωμενης Διοικησης»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο

Άλλο ένα «επεισόδιο» στην κόντρα διοίκησης και μελών τη «Περιφερειακής Σύνθεσης» είχε η συζήτηση που διημείφθη το πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ σχετικά με την πτώση της Γέφυρας του Κομψάτου, κατόπιν σχετικής επερώτησης του Χριστόδουλου Τοψίδη.
 
Όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στο σχετικό ρεπορτάζ του «ΠτΘ» ο Περιφερειάρχης κατά την τοποθέτησή του απηύθυνε δριμύ κατηγορώ προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάνοντας, μεταξύ άλλων, λόγο για «άθλιο πολιτικό παιχνίδι» που ευθύνεται για την μη ολοκλήρωση της έρευνας από πλευράς Περιφέρειας σχετικά με τα αίτια της πτώσης.
 
Πέραν των λοιπών αντιδράσεων που σημειώθηκαν από πλευράς των συμβούλων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στα λεγόμενα του κ. Μέτιου αντέδρασε και ο Μανώλης Ταπατζάς ο οποίος εγκάλεσε τον Περιφερειάρχη για τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
 
Ο Μανώλης Ταπατζάς εξηγώντας πως και ο ίδιος αποτελεί υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –  Θράκης έκρινε ως «απαράδεκτους» τους χαρακτηρισμούς του Χρήστου Μέτιου, τονίζοντας πως «δεν επιτρέπεται ο Περιφερειάρχης να καθυβρίζει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τους δεκάδες υπαλλήλους της». «Δεν σέβεται ούτε τον θεσμό που υπηρετεί ούτε και την ιδιότητά του» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.