Μοιρασε δωρα στο Γηροκομειο Κομοτηνης ο Συλλογος Πατεραδων

Μήνυμα με μεγάλη συμβολικά αξία έστειλαν τα μέλη του

1η Οκτωβρίου χθες, ημέρα που γιορτάζει η τρίτη ηλικία και έτσι στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρωνείας – Σαπών, βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά στο Γηροκομείο Κομοτηνής για να προσφέρει δώρα και εδέσματα προς τους ενοίκους του γηροκομείου.
 
Τετραμελή αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Μουζαλιώτη μοίρασαν ξεχωριστά δώρα σε όλους τους ενοίκους, τα οποία αγοράστηκαν από το ταμείου του συλλόγου, ενώ πρόσφεραν και διάφορα εδέσματα που έφτιαξαν οι γυναίκες της χορωδίας του συλλόγου.
 

Ο κ. Μουζαλιώτης εξηγώντας τους λόγους αυτής της επίσκεψης σημείωσε ότι «ήρθαμε να κρατήσουμε συντροφιά σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί νιώθουν μοναξιά, να τους πούμε χρόνια πολλά και να τους μοιράσουμε δώρα», ενώ ευχαρίστησε και τις γυναίκες της χορωδίας για τα εδέσματα που έφτιαξαν. Στη συνέχεια έδωσε τις δικές του ευχές για υγεία και όλοι να είναι γεροί.
 
Τον λόγο πήρε και το μέλος του Συλλόγου και νεότερος πατέρας, Στέλιος Νικολάου δηλώνοντας «περήφανος που συμμετέχω στον Σύλλογο Πατεράδων και σε αυτές τις δράσεις». Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά πατεράδων ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερη στη σημασία και την επαφή των νεότερων με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τονίζοντας πως «τους αγαπάμε, τους ευχαριστούμε για ό,τι μας δίδαξαν και πραγματικά είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ πέρα και τους χαμογελάμε γιατί είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής γι’ αυτά που μας προσέφεραν». Παράλληλα έδωσε και τα δικά του συγχαρητήρια στον Σύλλογο Πατεράδων για την εν λόγω δράση και ευχήθηκε χρόνια πολλά στην 3η ηλικία και αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.