ΕΠΣ Θρακης: Ολα ετοιμα για το πιο ενδιαφερον πρωταθλημα των τελευταιων χρονων

Η παρουσίαση των 10 μονομάχων

Με δεδομένο πως για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση σε Εθνική κατηγορία μετά την απόσυρση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου όλη η προσοχή της ποδοσφαιρικής κοινότητας της Ροδόπης στρέφεται στο πρωταθλημα της Α΄ ΕΠΣ και στη συνέχεια σε αυτό της Β΄ ΕΠΣ.

Πανθρακικός, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Δόξα Γρατινής και Ελπίδα Σαπών έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, έχοντας υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Δόξα Σώστη, Αετός Μίσχου, Ορφέας Ξυλαγανής και Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου έχουν δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο ενώ τόπο στα νιάτα δίνει ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που συνεργάζεται με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Τέλος ερωτηματικό αποτελεί το τι θα παρουσιάσει η Αναγέννηση Παγουρίων που δήλωσε συμμετοχή την τελευταία στιγμή.

Μεγάλες μάχες αναμένονται να γίνουν και στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Θράκης, όπου δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Κοινή συνισταμένη όλων των ομάδων είναι η αγάπη και το μεράκι λίγων ανθρώπων που «τρέχουν» ουσιαστικά τις ομάδες σε βάρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού και αξίζουν στήριξης από όλους και κυρίως από τους φιλάθλους της περιοχής.

Το ταμείο και ο απολογισμός για όλους θα γίνει τον Μάιο ωστόσο ελπίζουμε πως θα επιβεβαιωθούν όλοι όσοι λένε πως θα ζήσουμε φέτος μεγάλες στιγμές και στις δύο κατηγορίες.

Η παρουσίαση των 10 μονομάχων της Α ΕΠΣ Θράκης

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Να πετύχει ότι έχασε στο νήμα πέρυσι

Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου πέρυσι έφτασε κοντά στην κατάκτηση των δύο τίτλων χάνοντας τους στο νήμα. Φέτος όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου έφτιαξαν ένα τέτοιο ρόστερ που είναι πολύ δυνατό και έχουν σαν στόχο την επιστροφή στην Γ Εθνική. Η Δόξα κατάφερε να κρατήσει τον κορμό και κινήθηκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό τομέα φτιάχνοντας ένα πολύ ποιοτικό σύνολο

Προπονητής : Σπύρος Κουτσογιάννης

Ελπίδα Σαπών: Η σταθερή δύναμη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης

Εκπροσωπεί ένα δυναμικό κομμάτι της Ροδόπης και κουβαλάει μια ιστορία πολλών χρόνων. Ο λόγος για την Ελπίδα Σαπών που κάθε χρόνο με συνέπεια και δουλειά καταφέρνει να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα των Σαπών κυριάρχησε στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης την τετραετία 2008-2012 κατακτώντας το κύπελλο ΕΠΣ Θράκης και έχοντας τρομερές πορείες στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Φέτος στοχεύει ψηλά για ακόμα μια σεζόν.

Προπονητής: Βασίλης Χαριτόπουλος

Πανθρακικός: Το βάρος της ιστορίας τον ωθεί σε πρωταγωνιστικούς στόχους

Δυναμικό come back έχει κάνει ο Πανθρακικός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, έχοντας καταφέρει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας έχει φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και λόγω της βαρύτητας της φανέλας δεν θα μπορούσε να μην θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Προπονητής : Κώστας Γεμενετζής

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Στροφή στη νέα γενιά

Μετά από αρκετά χρόνια ο ΠΑΟΚ Κοσμίου αλλάζει τρόπο φιλοσοφίας και ποδοσφαιρικής σκέψης δίνοντας ευκαιρία σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην Α κατηγορία. Το Κόσμιο συνεργάζεται με την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τις δύο πλευρές να περιμένουν αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια μέσα από σκληρή δουλειά.

Προπονητής: Σάββας Ισαακίδης

Δόξα Σώστη: Συνέπεια σε όλα τα επίπεδα

Η ομάδα του Σωστή αποτελεί μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Ροδόπης με διαρκή παρουσία στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Θράκης. Ετσι και φέτος οι άνθρωποι του Σωστή επιθυμούν να σημειώσουν μια αξιόλογη πορεία και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Προπονητής : Τάσος Μπόζης

Αναγέννηση Παγουρίων: Δήλωσε συμμετοχή την ύστατη στιγμή

Παρότι πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία δεν μπόρεσε να βρει λύση στο μείζον γήπεδικο θέμα του χωριού και αυτό είναι το μεγάλο παράπονο των ανθρώπων της ομάδας. Τελευταία στιγμή η ομάδα των Παγουρίων δήλωσε συμμετοχή και ευελπιστεί να σχηματίσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Προπονητής : Δημήτρης Μπιλιλής


 
Δόξα Γρατινής: Με στόχο να πετύχει τα θαύματα του παρελθόντος

Την δική της ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης έχει η Δόξα Γρατινής που φέτος έχει φτιάξει ρόστερ με ξεκάθαρους στόχους πρωταθλητισμού. Η ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς συνδυάζει εμπειρία και φρεσκάδα και επιδιώκει να κατακτήσει τους δύο στόχους

Προπονητής: Ζόραν Στοϊνοβιτς
 
Ορφέας Ξυλαγανής : Να μην καρδιοχτυπήσει όπως πέρυσι

Την περασμένη σεζόν έφτασε ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό αλλά ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και ένα γκολ στην εκπνοή επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων έδωσε στον Ορφέα την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα ο Ορφέας έγινε viral από την διαδικτυακή περιγραφή, καθώς η Ξυλαγανή ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα.

Προπονητής: Νίκος Κυνηγόπουλος
 
Αετός Μίσχου: Να καθιερωθεί στην κατηγορία

Ο Αετός Μίσχου επέστρεψε στην Α ΕΠΣ Θράκης μετά από μια εξαιρετική σεζόν και όλοι στον σύλλογο επιθυμούν την καθιέρωση στην κατηγορία. Χωρίς πολλά λόγια αλλά με σκληρή δουλειά οι άνθρωποι του Μίσχου θέλουν να αφήσουν την σφραγίδα τους στην κατηγορία και να βάλουν δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους

Προπονητής: Μεμέτ Μεμέτ

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου: Να αποδείξει πως δεν είναι πυροτέχνημα

Κατέκτησε την άνοδο με όμορφο ποδόσφαιρο δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει. Ο λόγος για την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου που θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και για αυτό στοχεύει μέσα από στοχευμένες κινήσεις και σκληρή δουλειά. Δίνοντας έμφαση στο ρόστερ που ανέβηκε κατηγορία οι άνθρωποι της Αναγέννησης επιθυμούν σε μια αντίστοιχα επιτυχημένη σεζόν με την περσινή.

Προπονητής : Παναγιώτης Βουνάτσος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.