Τα πρωτα προβληματα στον Ιασμο απο την εντονη βροχοπτωση (+Βιντεο)

Ξεκίνησε η κακοκαιρία και στην Ροδόπη

Τα πρώτα αποτελέσματα της κακοκαιρίας είναι εμφανή και στην περιοχή της Ροδόπης.

Η ισχυρή βροχή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί και αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες, έπληξε κατά κύριο λόγο την περιοχή του Δήμου Ιάσμου, όπου οι πολίτες είδαν κεντρικούς δρόμους του οικισμού να πλημμυρίζουν.

Επί ποδός και τα συνεργεία του Δήμου που ανταποκρίθηκαν όπου κρίθηκε αναγκαίο, ενώ οι πολίτες έψαχναν για προσωρινό καταφύγιο από την βροχή. Με προβλήματα διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έκτακτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ:

  1. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες,στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.
  2. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τιςπρομεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.
  3. Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-2019).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.