Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλει τον Ι. Λεβεντ για τον καθαρισμο του Ξενια

«ΞΕΝΙΑ: Από στολίδι της Κομοτηνής, ανοιχτή πληγή της πόλης»

Με επιστολή της προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ισμαήλ Λεβέντ η δημοτική παράταξη «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ζητά τον «στοιχειώδη ευπρεπισμό» του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Ξενία.
 
Στην σχετική επιστολή με τίτλο «ΞΕΝΙΑ: Από στολίδι της Κομοτηνής, ανοιχτή πληγή της πόλης» τα μέλη της δημοτικής παράταξης τονίζουν πως τόσο το κτίσμα όσο και ο περιβάλλων χώρος αποτελούν εστίες μόλυνσης, κρίνοντας ως επιβεβλημένη την επέμβαση του Δήμου για τον καθαρισμό τους.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
 
Κύριε αντιδήμαρχε,

Είναι σε όλη την πόλη γνωστή η κατάσταση του εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ, πάνω στον κεντρικό άξονα της πόλης. Τόσο το κτίσμα όσο και ο περιβάλλων χώρος του είναι πια εστία μόλυνσης και θεωρούμε πως επιβάλλεται η επέμβαση του Δήμου. Αν δεν έχετε ακόμη ειδοποιήσει σχετικά την ΕΤΑΔ ή το ΤΑΙΠΕΔ, ως κύριους του ακινήτου για την ανωτέρω υποχρέωσή τους, παρακαλούμε να το πράξετε, ειδάλλως να επιληφθείτε εσείς ως υπηρεσία του προβλήματος το ταχύτερο δυνατόν. Μόλις εχθές απομακρύνθηκε από το πεζοδρόμιό του ο άστεγος Χαμδή Κουρτ, μετά και την κινητοποίηση της δημοτικής παράταξής μας, ωστόσο όλη η βρωμιά που συσσωρεύτηκε παραμένει εκεί – ακόμα και το στρώμα που κοιμόταν! – μέσα από την χαμηλή περίφραξη του ξενοδοχείου. Τέλος, είναι ανάγκη να κουρευτούν τα δέντρα και τα θαμνοειδή της περίφραξης που έχουν καταστήσει περίπου αδιάβατα τα δύο πεζοδρόμια του οικοπέδου.

Ευχαριστούμε και αναμένουμε τις ενέργειές σας,
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.