Στη Γιορτη Μελιου ο Ιλχαν Αχμετ

«Σπουδαία η ποιότητα του μελιού της περιοχής μας»

Στο πλευρό των μελισσοκόμων του νομού μας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ροδόπης ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ, επισκεπτόμενος την 5η Γιορτή Μελιού. Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του μελιού που παράγεται στην περιοχή μας, ενώ είχε και σύντομη συνομιλία με τους παραγωγούς. Παράλληλα επισκέφθηκε και τον σύλλογο καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», που πραγματοποιούσε ενημέρωση κατά τη διάρκεια της έκθεσης, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο συμπαραστάτης στο έργο του.


 

Σε σύντομη δήλωση του ο κ. Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε:

 
«Επισκέφθηκα σήμερα τους μελισσοκόμους της Ροδόπης που εκθέτουν τα προϊόντα τους στην 5η γιορτή μελιού στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Το μέλι είναι ένα προϊόν που παράγεται στον τόπο μας σε μεγάλες ποσότητες αλλά και με σπουδαία ποιότητα. Ευχήθηκα να είναι καλή παραγωγική και αποδοτική και η φετινή χρονιά για το μέλι μας.


 
Είχα όμως την χαρά να δω από κοντά τις δημιουργίες και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» και να δηλώσω αρωγός στο σημαντικό κοινωνικό τους έργο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.