Πιο μεγαλη και με ουσια η 3η Γιορτη Τσιπουρου στον Ιασμο

Στις 2-3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή, με σημαντικές συμμετοχές και έμφαση στη γαστρονομία

Στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση της 3ης Γιορτής Τσίπουρου, που θα λάβει χώρα στις 2 και 3 Νοεμβρίου μπαίνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.
 
Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων γιορτών, ο σύλλογος θέλει να μην γίνει μια απλή γιορτή, άλλα ένα όχημα μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί το τσίπουρο του Ιάσμου, αλλά και ο ίδιος ο οικισμός.
 
Το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά ο σύλλογος ξεκίνησε ήδη την προώθηση της Γιορτής στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.
 
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Μπούκας, θέλουν να έχουν δράσεις μαγειρικής από σεφ και τις δύο ημέρες, με ενημερωτική ημερίδα που θα έχει ουσιαστική εκπροσώπηση από την πολιτεία, ώστε να μπορέσουν να απαντηθούν και τυχόν ερωτήσεις σε εξειδικευμένο επίπεδο.
 
Υπάρχουν βέβαια και άλλες δράσεις που θέλουν να ενσωματώσουν, παρόλο που πολλά ακόμα είναι υπό συζήτηση.
 
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι την πρώτη μέρα οι καλλιτέχνες θα είναι η Γωγώ Τσαμπά, ο Γιάννης Γκόριτσας και ο Κωνσταντίνος Μπανιώτης, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα βρεθούν στη σκηνή η Εβρίτικη Ζυγιά, ο Βαγγέλης Ψαθάς, ο Γιώργος Δρικούδης, ο Χρήστος Ιωαννίδης και ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.