Δυναμικη παρουσια του Πανθρακικου στην «Λευκη Νυχτα»

Δεκάδες παιδάκια εκτέλεσαν πέναλτι στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο

Ο Πανθρακικός, όντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας της Κομοτηνής,έδωσε το «παρών» στο πρόγραμμα δράσεων της «Λευκής Νύχτας» που πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή την Παρασκευή.

Στην Οδό Ορφέως και Μιλτιάδου γωνία στήθηκε ένα όμορφο σκηνικό που σύνδεσε το παρελθόν με το σήμερα φτιάχνοντας τον δρόμο για το «αύριο» του συλλόγου. Παρόντες οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον σύλλογο και κυρίως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με τον πυρσό στο στήθος.

Από την μία, η οθόνη που έδειχνε στιγμές του παρελθόντος και μεγάλα γκολ της ομάδας της Κομοτηνής. Από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα το 2006 μέχρι το γκολ με τον Παναθηναϊκό το 2015 και από το γκολ του Φαν Ες στου Ζωγράφου μέχρι το σήμερα!

Παράλληλα τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν πέναλτι απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής! 

Το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Stadium CLM ντύθηκε στα χρώματα του Πανθρακικού με τους υπαλλήλους να φοράνε την φανέλα της ομάδας και να φωτογραφίζονται με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.