Συναντηση Ευριπιδη Στυλιανιδη με τον Δημαρχο Κομοτηνης

Για τη συμμετοχή του κοινοβουλίου στον εορτασμό 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό
Με αντικείμενο τη διοργάνωση στην Κομοτηνή της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς του Ελληνικού Κοινοβουλίου επ´ ευκαιρία των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, συζήτησαν ο Βουλευτής Ροδόπης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων. 
 
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης που ήταν και ο εισηγητής αυτής της πρωτοβουλίας, τόνισε την μεγάλη της σημασία τόσο για τον τόπο μας όσο και για το ίδιο το Κοινοβούλιο της συγκεκριμένης σπάνιας απόφασης, να συνεδριάσει στην Ελληνική Περιφέρεια η Κοινοβουλευτική Επιτροπή, τιμώντας τον ακριτικό Ελληνισμό και δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος της περιοχής μας, η εξωστρέφεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να συνδεθεί η Θράκη με τον Οικουμενικό Ελληνισμό χρησιμοποιώντας ως γέφυρα το Κοινοβούλιο. 
 
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό και Βουλευτή Ροδόπης για την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ο Δήμος Κομοτηναίων να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην άψογη διοργάνωση της συνεδρίας και στην φιλοξενία των Βουλευτών, εντάσσοντας την ως κορύφωση στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμών.
 
Οι δύο άνδρες συμφώνησαν επίσης να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου να προωθηθούν προς την Κυβέρνηση και άλλα σημαντικά ζητήματα του δήμου Κομοτηνής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.