Επαγγελματικη νικη του Νεου Σιδηροχωριου στον Σωστη

Δόξα Σώστη – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Το γκολ του Πασχάλη Δραγανίδη στο 33΄ ήταν αρκετό για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ώστε να κάνει το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Θράκης, επικρατώντας της μαχητικής Δόξας Σώστη!

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, κυριως στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκε και το γκολ, ενώ στην επανάληψη οι δυο τερματοφύλακες δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα.

Στο 27′ ο Ζαγιάκος του Σώστη απείλησε αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Τσομπανόπουλος, με το Ν. Σιδηροχώρι στο 33′ να παίρνει προβάδισμα με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ του Πασχάλη Δραγανίδη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 37′ αλλά το σουτ του Σιχλιμοιρη βρήκε το δοκάρι. Ο Σώστης στο 39′ ανησύχησε τον Τσομπανόπουλο αλλά το σουτ του Χατζηιωαννίδη  απομακρύνθηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ψάχνανε το γκολ της ισοφάρισης χωρίς όμως να μπορούν ουσιαστικά να διασπάσουν την καλά δομημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Μπόζης): Πατερέλης, Κελεσίδης, Τέφος, Αρβανίτης, Ανδρικου,
Παρασκευόπουλος, Χατζηιωαννίδης (64′ Δάγκος), Ζαγιακος Σαμιώτης, Γιαννακίδης, Στριγκωνης (36′ Φανιάδης).

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμοιρόπουλος (57′ Δερμιτζάκης), Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρελης, Κεφαλούκος (76′ Παππούς), Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης (80′ Χατζηκαμαγιαννης), Βάσκος, Παπακωσταντινου (60′ Γιακουματος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.