Masterclass Pilates και Συγχρονου Χορου στο «Χοροταξιο»

Στις 25 και 26 Οκτωβρίου με την Άννα Αθανασίου

Από το  Βερολίνο στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο παρκέ του «Χοροταξίου» αναμένεται να βρεθεί το διάστημα 25 και 26 Οκτωβρίου η  σολίστ στην ομάδα σύγχρονου χορού της όπερας του Βερολίνου και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου Pilates (Deutsher Pilates Verband) Άννα Αθανασίου.
 
Η Ελληνίδα χορεύτρια, η οποία μετρά πολυάριθμες συνεργασίες με καταξιωμένους χορογράφους και σκηνοθέτες όπως ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο Rollando Villazon, ο Philippe Giraudeau, o OlivierPy, o Marcel Leemann, o Robert Carsen, η Barbara Greco, η Πέννυ Διαμαντοπούλου κ.α. αλλά και πολλές συμμετοχές σε διεθνής διοργανώσεις,  θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο pilates για αρχάριους αλλά και προχωρημένους ενώ κατά την δεύτερη ημέρα της παρουσίας της στο «Χοροτάξιο» θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο σύγχρονου χορού.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε pilates instructors, επαγγελματίες γυμναστές, σε φοιτητές ΤΕΦΑΑ και σε όσους θέλουν να εξελιχθούν στην τεχνική αυτή, ενώ το σεμινάριο σύγχρονου χορού απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την κίνηση.
 
Περισσότερες πληροφορίες στο 25531023040 και 6945838183 και στο «Χοροτάξιο» στην οδό Αντιγόνου 7.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.