6,4 εκατομμυρια ευρω απο το ΕΣΠΑ της Περιφερειας ΑΜΘ για την οδικη ασφαλεια της Εθνικης Οδου 2 στην Ξανθη

Από την περιοχή Τοξοτών έως τον κόμβο Ζυγού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διαθέσει 6.458.963 ευρώ από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα για την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας σε τμήματα της Εθνικής Οδού 2 εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
 
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης σε συνολικό μήκος 8.848 μέτρων από την περιοχή Τοξοτών έως τον κόμβο Ζυγού και περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευή ερεισμάτων, τοποθέτηση σύγχρονων στηθαίων ασφαλείας και πινακίδων σήμανσης, διαγραμμίσεις, καθαρισμούς από τη βλάστηση κ.ά.
 
Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης για τη χρηματοδότηση του έργου, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε τα συγκεκριμένα τμήματα της Εθνικής Οδού 2 μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Νίκο Ευφραιμίδη και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας κ. Τάσο Παράσχου και ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν από την προϊσταμένη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ξάνθης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.