Παντελης Αγγελης και Αποστολια Σκαρμουτσου: «Στοχος μας να κρατησουμε το κοινο κοντα στο βολει»

Οι βολεϊμπολίστες μίλησαν στην εκπομπή «Αρχίζει το Ματς» για την ΑΕ Κομοτηνής και τις φιλοδοξίες τους

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Αρχίζει το Ματς» που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Ράδιο Παρατηρητής στους 94 FM βρέθηκαν ο Παντελής Αγγέλης, διαγώνιος του τμήματος βόλεϊ Ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και η Αποστολία Σκαρμούτσου, Κεντρικός του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ίδιου συλλόγου.
 
Ο Παντελής και η Αποστολία συνομιλώντας με τον Βασίλη Στοάκη μίλησαν για τους στόχους της ομάδας, ζήτησαν την στήριξη του κόσμου ενώ μίλησαν και οι δύο με εγκωμιαστικά σχόλια για τους προπονητές τους.

«Να φτάσουμε τα τμήματα της ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο ψηλά»

ΠτΘ:  Με δεδομένο πως τα πρωταθλήματα ξεκινούν, σε τι φάση βρίσκεστε;
Α.Σ. : 
Το πρωτάθλημα μας ξεκινάει 10 Νοεμβρίου και έχουμε δρόμο. Νιώθω όμορφα που ξαναγύρισα στην ομάδα.Είναι αυτή που ξεκίνησα και νιώθω σαν το σπίτι μου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και τα βλέπω πολύ αισιόδοξα. Υπάρχει όρεξη από εμάς και τον προπονητή και θεωρώ πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα.
Π.Α.:  Ήξερα την ομάδα από την παρουσία στην Α1. Ξεκίνησε καλά αλλά δεν τα κατάφερε. Μου αρέσει το κλίμα, η ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. Ευχαριστώ τον κ. Κρεούζη για την εμπιστοσύνη. Βλέπω ότι η ομάδα έχει μεγάλες προοπτικές. Μέσα από δουλειά μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.
 
ΠτΘ: Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει σαν ομάδα;
Π.Α.: 
Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο βόλεϊ και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Α.Σ. : Στόχος μας είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι και στο τέλος να τερματίσουμε ψηλότερα. Γενικότερα επιθυμούμε να βγάλουμε όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

«Ο κόσμος αγάπησε το άθλημα και θέλουμε να είναι στο πλευρό μας»

ΠτΘ: Με την εικόνα που έχετε από το επίπεδο της κατηγορίας, ποιες ομάδες ξεχωρίζετε και μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕ Κομοτηνής;
Π.Α.:
Αυτήν την στιγμή οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι η Βέροια, ο Άρης, εμείς και περιμένω να δω τις υπόλοιπες ομάδες γιατί δεν γνωρίζω καλά εδώ την κατηγορία, γιατί πρώτη φορά συμμετέχω στον Βόρειο Όμιλο. Βλέπω πως ο κόσμος αγαπάει το άθλημα, είναι δίπλα στην ομάδα. Μπορεί να μην είμαστε στην Α1 αλλά οι προσδοκίες είναι για να επιστρέψει εκεί, οπότε χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας.
Α.Π.: Γενικότερα, οι άνθρωποι της Κομοτηνής αγαπούν το βόλεϊ. Ίσως δεν δίνουν βάση στο γυναικείο τμήμα γιατί δεν έχει κάποια πολύ μεγάλη επιτυχία. Αλλά νομίζω πως αξίζουμε της στήριξης και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως για εμάς είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως κάποιος είναι στο πλευρό μας και μας φωνάζει.

«Άριστη η συνεργασία μας με τους προπονητές του τμήματος»

ΠτΘ: Σημαντικό σε κάθε ομάδα είναι ο προπονητής να εμπνέει. Ποια η σχέση σας με τους προπονητές σας;
Α.Π.:
Έχω εξαιρετική σχέση με τον κ. Κιοσσέ. Με είχε από μικρή. Τον σέβομαι και προσπαθώ να αφομοιώνω όλα αυτά που μου λέει είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο. Προσπαθεί για εμάς ώστε να βελτιωνόμαστε.
Π.Α.: Η σχέση μου με τον κ. Κρεούζη είναι πολύ καλή. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Δίνει πολύ βαρύτητα στην τακτική. Δουλεύει σκληρά καθημερινά και του αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Μας δίνει συμβουλές, ασχολείται πολύ και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει στις μέρες μας ένας τέτοιος προπονητής. Πιστεύω πως το μέλλον του ανήκει.
 
ΠτΘ: Παντελή, ποιες εντυπώσεις άφησε η συμμετοχή της ΑΕ Κομοτηνής στην Volleyleague;
Π.Α.:
Εμένα μου άρεσε το γεγονός πως μία επαρχιακή ομάδα ανέβηκε στην Α1 και προκάλεσε πάταγο. Εμένα μου άφησε θετικά μηνύματα η συμμετοχή της ομάδας στην Volleyleague και, όπως πιστεύω, σε όλο το κοινό του αθλήματος.
 
ΠτΘ: Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή σου, τι σχόλια έλαβες από τον κύκλο σου;
Π.Α.:
Άκουσα και θετικά και αρνητικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ όμως. Ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου και για αυτό πήρα την απόφαση να ανέβω στην Κομοτηνή!
 
ΠτΘ: Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο της Κομοτηνής;
Π.Α.:
Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια μας και για αυτό τους θέλουμε στο πλευρό μας.
Α.Σ.: Το δικό μου μήνυμα είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα. Το βόλεϊ είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα και αξίζει ο κόσμος να αφιερώσει ώρες για να το παρακολουθήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.