Eκπεπληγμενοι οι Νεοδημοκρατικοι ενεκεν του «Ποταμισιου» Θεοχαρους!!!

Της Έκδοσης

Από την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Κομοτηνή, η οποία θα πρέπει να ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική για τον ίδιο σε επίπεδο γνώσης και πληροφορίας για τον Νομό Ροδόπης και τα προβλήματά του σε επίπεδο τουριστικών υποδομών και σχεδιασμού,  ό,τι εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ αλλά και η διάθεσή του να  δει και να ακούσει τους πάντες.
 
Φυσικά στα τεστς των δημοσιογράφων ο κ. Θεοχάρης δεν ανταπεξήλθε, αφού δεν γνώριζε τα σχετικά με τον οδικό άξονα της Νυμφαίας, και για το ζήτημα του Χρυσού στη Θράκη, αυτό σε τίποτα όμως δεν μειώνει την αξία της επίσκεψής του στην περιοχή, αφού άλλο να μιλάς (για) και άλλο να έχεις ήδη κτίσει ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 
Για να γίνει πραγματικότητα το δεύτερο απαιτούνται πολλά, και, κυρίως, διοικητική συνέχεια και όχι επανάληψη του μότο σε διοικητικό επίπεδο «φύγε εσύ να έρθω εγώ», μοτίβο επαναλαμβανόμενο από κυβέρνηση σε κυβέρνηση σ’ αυτήν την «αστεία» χώρα του πελατειακού κομματικού κράτους που ονομάζεται Ελλάδα.
 
Εξάλλου, αν υπήρχε κράτος και διοικητική συνέχεια, και συγγνωστή κρατική λειτουργία δεν θα απαιτούνταν τον κ. Θεοχάρη να τον «διαβάσουν» τα νεοδημοκρατικά στελέχη, αν και «Ποταμίσιος», αλλά θα αρκούσε να απευθυνθεί στους διοικητικούς του υπαλλήλους για ενημέρωση και προετοιμασία.
 
Υπάρχουν αυτοί, τους απευθύνθηκε, και μήπως την υπουργική  δραστηριότητά του πρέπει να την ξεκινήσει από εκεί;
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.