Παραταση προθεσμιας για να «ασπρισουν» τα ταξι της Κομοτηνης

Το 65% των ταξί έχουν ήδη συμμορφωθεί, με την μετάβαση στο λευκό να αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη τριετία

Στην παράταση της προθεσμίας, που είχε δώσει ο Δήμος Κομοτηνής για την μετάβαση των ταξί της πόλης από το κόκκινο στο λευκό χρώμα για ακόμα τρία χρόνια, συναίνεσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, μετά από αίτηση του Σωματείου τους, μέχρι το Δεκέμβριο του 2022.
 
Να θυμίσουμε πως η αλλαγή του χρώματος των ταξί είχε αποφασιστεί, μετά από αίτημα του Σωματείου, το 2014, με αρχική προθεσμία το τέλος του 2016.
 
Όμως στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο, κατανοώντας την οικονομική στενότητα που υφίσταται, αποφάσισε το 2016 να παρατείνει την προθεσμία για ακόμα 3 χρόνια, μέχρι τα τέλη του 2019.
 
Όμως η αλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί, όπως σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο Ταξί Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Παντελής Μαστροθεοδωράκης, που σημείωσε πως μέχρι τώρα το 65% των συναδέρφων έχει συμμορφωθεί, ενώ περιμένει ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα ολοκληρωθεί η μετάβαση.
 
«Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να αλλάξουμε το χρώμα από ερυθρό σε λευκό» σημείωσε, ευχαριστώντας το συμβούλιο γιατί συμμετείχε και ενέργησε υπέρ τους.
 
Ο λόγος για την καθυστέρηση είναι καθαρά οικονομικός, μιας και η κρίση τους χτύπησε αρκετά και έτσι υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στα οικονομικά, όπως εξήγησε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.