«Καθαρισε» απο το πρωτο ημιχρονο ο Πανθρακικος

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου – Πανθρακικός 0-2

Ο Πανθρακικός, χωρίς να «φορτσάρει» επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου και σημείωσε την Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με σκόρερ τον Νάνο στο 26΄ και τον Ρουμπιέ στο 32΄ και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Πανθρακικού κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα με τους Νάνο και Ρουμπιέ στο 26΄ και στο 32΄ αντίστοιχα ενώ ο Παύλου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βλαδιμηρίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στην επίτευξη του τρίτου τέρματος με τον Γκαϊδατζή σε δύο περιπτώσεις να μην μπορεί να βρει δίχτυα, αναγκάζοντας μάλιστα στο 75΄ τον Βλαδιμηρίδη να κάνει την επέμβαση του αγώνα.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου (Βουνάτσος):  Βλαδιμηρίδης, Ξενοδοχίδης, Ζήσης, Ιγνατιάδης, Μηζατζόγλου (46΄ Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης (65΄ Χατζημιχαήλ), Παγκοζίδης, Τοντολίδης (70’ Παγκοζίδης), Σαμαράς, Λιανός, Κυπριανός

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης (73΄ Λεγάτος), Καραγιαννίδης (46΄ Μέριτς), Πλασταράς, Γιάζος, Νάνος (81΄ Καρασιούνας),  Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Παπαδόπουλος (57΄ Βιόπουλος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.