Επιστρεφει το «Μαγεμενο Παρκο» στην Κομοτηνη

Πρόσκληση συμμετοχής της ΔΚΕΠΠΑΚ προς Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία
Πρόσκληση προς όλους τους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής καθώς και σε όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας απευθύνει η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Αναστασία Λιβεριάδου, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο», που θα λειτουργήσει και φέτος στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από 9 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020.
 
Σύμφωνα με την πρόσκληση, η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα.
 
Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν  συμμετοχή για επίσκεψη στο «Μαγεμένο Πάρκο» είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2019.
 
Θα υπάρχουν 3 γκρουπ ξενάγησης τις ώρες 9.30 π.μ., 10.30 π.μ. και 11.30 π.μ. και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ και ποια ΠΙΘΑΝΗ ημέρα και ώρα θα ήθελαν να επισκεφθούν το «Μαγεμένο Πάρκο». Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και για απογευματινή επίσκεψη, τις ίδιες ημέρες στις 6.30 μ.μ.
 
Οι δηλώσεις γίνονται εγγράφως με την αποστολή mail  στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση [email protected], με όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας προκειμένου οι υπεύθυνες της δράσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.