Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και «Πόνος και Δόξα» οι must see ταινίες της εβδομάδας
Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και τη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ υπό τον τίτλο «Πόνος και Δόξα».
 
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζονται να προβάλλονται, η δραματική «Επικίνδυνες κυρίες» σε σκηνοθεσία Λορίν Σκαφάρια, η δραματική περιπέτεια «Joker» με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το θρίλερ «Αντίστροφη μέτρηση» και η ταινία animation «Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων».
 
Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται η ταινία animation «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» και η ταινία φαντασίας «Maleficent: Η δύναμη του σκότους» με την Αντζελίνα Τζολί στον πρωταγωνιστικό ρόλο
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:
 

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο

(19:40, 22:20, Σάββατο-Κυριακή και 17:00)
 
Η Λίντα Χάμιλτον (Σάρα Κόνορ) και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (T-800) επιστρέφουν στους εμβληματικούς τους ρόλους στην ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ (Deadpool). Την επόμενη ημέρα μετά από το «Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης», στο «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» πρωταγωνιστούν επίσης οι Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγιες, Γκάμπριελ Λούνα και Ντιέγκο Μπονέτα.
 

Πόνος και Δόξα

(19:30 και 22:00)
 
Η ταινία «Πόνος και Δόξα» διηγείται μια σειρά από συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Σαλβαδόρ Μάγιο, ένας σκηνοθέτης του κινηματογράφου που είναι πλέον στην παρακμή του. Κάποιες διαδραματίζονται στο παρόν, άλλες τις θυμάται: την παιδική του ηλικία στη δεκαετία του ’60, τη στιγμή που μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του σε ένα χωριό στη Βαλένθια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, την πρώτη του ερωτική επιθυμία, τον πρώτο του έρωτα στη Μαδρίτη τη δεκαετία του ’80, τον πόνο αυτού του χωρισμού ενώ ο έρωτας ήταν ακόμα έντονος, τη συγγραφή ως τη μόνη θεραπεία να ξεχνάς ό,τι δεν ξεχνιέται, την πρώτη επαφή με το σινεμά, και το απέραντο κενό που δημιουργεί η αδυναμία να συνεχίζεις να κάνεις ταινίες. Το «Πόνος και Δόξα» μιλάει για τη δημιουργία, για την δυσκολία να την διαχωρίζεις από τη ίδια τη ζωή και για τα πάθη που της δίνουν νόημα και ελπίδα. Εξερευνώντας το παρελθόν του, ο Σαλβαδόρ ανακαλύπτει την άμεση ανάγκη να το διηγηθεί λεπτομερώς, και μέσα από αυτό βρίσκει τη σωτηρία του.
 

Αντίστροφη μέτρηση

(20:10 και 22:10)
 
Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες;
Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά.
 

Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

(19:20, Σάββατο-Κυριακή και 17:10, 18:00)
 
Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!
Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.
 

Επικίνδυνες Κυρίες

(21:30)
 
Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και με ένα all star cast γυναικών, οι «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ» είναι μια παρέα από στρίπερς στην Νέα Υόρκη που κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008 βλέπουν τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. Με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντέστινι (Κόνστανς Γου) και με τη βοήθεια της βετεράνου στρίπερ Ραμόνα (Τζένιφερ Λόπεζ), θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιο τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.
 

Joker

(20:00 και 22:30)
 
Η πρωτότυπη ιστορία του “Τζόκερ” σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς εξερευνά τον κόσμο του Άρθουρ Φλεκ. Ο Άρθουρ, είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει την σκληρότητα και την απόλυτη περιφρόνηση της κοινωνίας, ταυτόχρονα με την αδιαφορία ενός συστήματος που του επιτρέπει να περνά από την ευάλωτη πλευρά στην καταστροφική. Ο Άρθουρ δουλεύει ως κλόουν το πρωί και ως stand up κωμικός τα βράδια. Πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί ότι ο περίγελος είναι ο ίδιος και όχι αυτά που λέει ή κάνει. Ο Άρθουρ, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη φροντίδα της “εύθραυστης” μητέρας του, είναι σε διαρκή αναζήτηση της πατρικής αγάπης που δεν είχε ποτέ. Καθώς κινείται σε έναν υπαρξιακό φαύλο κύκλο, μεταξύ πραγματικότητας και τρέλας, αρκεί μια λανθασμένη επιλογή του, για να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση κλιμακούμενων και, τελικά, ολέθριων γεγονότων.
 

Maleficent: Η δύναμη του σκότους

(Μεταγλωττισμένο μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:20)
 
Στην καινούργια ταινία της Disney «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους», που ακολουθεί την πετυχημένη διασκευή του 2014, η Maleficent και η βαφτιστήρα της Aurora αναλαμβάνουν να λύσουν τον περίπλοκο και μυστηριώδη οικογενειακό δεσμό που τις ενώνει, όσο ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τους επικείμενους γάμους της Aurora, τους απροσδόκητους εχθρούς και τις καινούργιες σκοτεινές δυνάμεις που εμφανίζονται στο Βασίλειο.
 
Η κατακερματισμένη σχέση τους, που σέρνεται ανάμεσα στην εκδίκηση και την άδολη αγάπη δείχνει να ανθίζει, όσο η έχθρα ανάμεσα στους ανθρώπους και στις νεράιδες επιβιώνει. Ο επικείμενος γάμος της Aurora με τον πρίγκιπα Φίλιππο είναι αιτία για γιορτή για το Βασίλειο των Ulstead και των γειτόνων Moors, αφού ο γάμος θα φέρει κοντά τους δύο κόσμους. Όταν ένας καινούργιος επισκέπτης θα συστήσει έναν παντοδύναμο νέο εχθρό που δεν υπολόγιζαν, η Maleficent και η Aurora θα χωριστούν, συμμετέχοντας σε έναν Μεγάλο Πόλεμο, που θα δοκιμάσει την αφοσίωση τους και θα τις κάνει να αναρωτηθούν αν είναι στ' αλήθεια οικογένεια.
 

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 17:30)
 
Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τι κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.