Τεραστιο διπλο για τη Δοξα Νεου Σιδηροχωριου στο ΔΑΚ Κομοτηνης

Πανθρακικός – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-2

Αξιοποιώντας σε απόλυτο βαθμό τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού με 1-2 δείχνοντας πως έχει υψηλές βλέψεις και στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε έναν αγώνα που είχε γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού συνόδεψαν παιδιά των ακαδημιών όπως επίσης και στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης από αυτά τα παιδιά, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Κώστας Γεμενετζής παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς δεξιά τους Παύλου, Πλασταρά, Καραγιαννίδη και Τσαγκαλίδη, στα χαφ τους Γιάζο, Κυριαλάνη, έχοντας μπροστά τους Παπαδόπουλο, Ρουμπιέ και Νάνο και μοναδικό προωθημένο τον Γκαϊδατζή.

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης που είδε το παιχνίδι από την κερκίδα λόγω τιμωρίας, παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-2, έχοντας τον Τσομπανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Δερμιτζάκη, Λεφή, Κυπιρτόγου και Αμοιρόπουλο, στην μεσαία γραμμή τους Κωσταρέλη, Κεφαλούκο,  Δραγανίδη και Παπακωνσταντίνου και στην επίθεση τους  Σιχλιμοίρη, Βάσκο.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τέλους.  Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, εκμεταλλευόμενη την αδράνεια στην άμυνα του Πανθρακικού άνοιξε το σκορ στο 12΄ με σκόρερ τον Σιχλοιμίρη. Ο Πανθρακικός πίεσε, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις με τον Ρουμπιέ, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμπιέ στο 50΄ και με ψιλοκρεμαστό πλασέ του ιδίου, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σιδηροχωρίου, δείχνοντας πως είναι κοντά στην ισοφάριση, κάτι που έγινε στο 65’. Ο Παπαδόπουλος με πείσμα πήρε την διεκδίκηση της μπάλας από τον Λεφή, έδωσε στον Γκαϊδατζή, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Και ενώ ο Πανθρακικός ήταν αυτός που πίεζε, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου χτύπησε στην αντεπίθεση και κέρδισε το πέναλτι στο 82΄ με τον Χρήστο Βάσκο να κερδίζει από τα 11 βήματα τον Κεχαγιά, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του και τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: Κακουλίδης Βοηθοί: Τζιώτζιος, Καρακασίδης
Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Καραγιαννίδης, Πλασταράς, Γιάζος (35΄ Τοπάλι) , Νάνος (46΄ Τσιανάκης), Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές , Παπαδόπουλος (87΄ Καρασιούνας)
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Αμοιρόπουλος(74΄ Φιλοσόγλου), Δερμιτζάκης(69΄ Αστρεινίδης), Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος,  Παπακωνσταντίνου (67΄ Μουρατίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.