Θετικη εικονα για την ΑΕ Κομοτηνης στο φιλικο με τον Εθνικο Αλεξανδρουπολης

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ηλία Κρεούζη

Ένα ακόμα φιλικό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, καθώς υποδέχθηκε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον Θωμά Δημητριάδη, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής απέναντι στον Εθνικό των πολλών προβλημάτων που αγωνίζεται ωστόσο στην Volleyleague.

Στα πρώτα δύο σετ, η ΑΕ Κομοτηνής αγωνιζόμενη με την βασική της σύνθεση και τον Νίκο Γκόνα στα άκρα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, κατακτώντας τα και δείχνοντας απόλυτα έτοιμη ενόψει του Θρακιώτικου ντέρμπι με τον Ερμογένη Ξάνθης.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Κρεούζης έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους αθλητές του αλλά πάλι η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των «Κιτρινόμαυρων» που το κατέκτησαν όπως και το 4ο σετ που τελείωσε στους 20 πόντους.

Η ΑΕ Κομοτηνής παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει καλύτερη. Στην αντίπερα όχθη η εικόνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που πριν λίγα χρόνια ανάγκαζε όλο το πανελλήνιο να υποκλιθεί στο μεγαλείο της και στις σπουδαίες επιτυχίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.