Εκθεση φωτογραφιας στο Οχυρο Νυμφαιας

Αφιέρωμα στη μάχη των Οχυρών

Στο Οχυρό Νυμφαίας θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη μάχη των Οχυρών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2019 (10, 17 και 24) καθώς και τις δυο πρώτες Κυριακές του Δεκεμβρίου 2019 (1 και 8) και θα είναι επισκέψιμο για το κοινό από τις 9:30 έως τη 1.30 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο.
 
Για τα σχολεία θα είναι επισκέψιμο και τις υπόλοιπες ημέρες από τις 9:30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι (είσοδος έπειτα από επικοινωνία και έγκριση από την Ταξιαρχία).
 
Ταυτόχρονα με την έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιείται και η ξενάγηση στο οχυρό, από εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας και περιλαμβάνει:
 
α.Εξιστόρηση της μάχης του Οχυρού τον Απρίλιο του 1941

β.Επίσκεψη εντός των στοών του
 

Info

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις επισκέψεις στο Οχυρό «ΝΥΜΦΑΙΑ»: 2531054475 – 54402, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ www.army.gr, (Αρχική σελίδα-Ιστορία-Μουσεία-Οχυρό ΝΥΜΦΑΙΑ), περιέχεται εικονική πλοήγηση, γενική περιγραφή,  ιστορικά στοιχεία, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφικό υλικό, εύρεση στο χάρτη και βίντεο ξενάγησης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.