Πρωτη δυναμη η Ανεξαρτητη Ριζοσπαστικη Παρεμβαση στις εκλογες του Συλλογου Εκπαιδευτικων ΠΕ Ροδοπης

630 εκπαιδευτικοί προσήλθαν στις κάλπες

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε μετά από τακτική Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου γνωστοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες». Συνολικά 630 εκπαιδευτικοί-μέλη του συλλόγου προσήλθαν προκειμένου να αναδείξουν τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ανήλθαν σε 604, ενώ υπήρξαν 17 λευκά και 13 άκυρα.
 
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, λαμβάνοντας 275 ψήφους και «κατακτώντας» 3 έδρες στο νέο ΔΣ και 2 στην Ελεγκτική Επιτροπή. Η ΔΑΚΕ έλαβε 232 ψήφους καταλαμβάνοντας επίσης 3 έδρες στο νέο ΔΣ και 1 έδρα στην Ελεγκτική Επιτροπή.
 
Με 51 ψήφους η ΔΗΣΥ αναδείχθηκε τρίτη δύναμη καταλαμβάνοντας μία έδρα. Τέλος η Φωνή Εκπαιδευτικού έλαβε 46 ψήφους χωρίς να καταλάβει κάποια έδρα.
 
Όσο για τα πρόσωπα στο νέο ΔΣ από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, εκλέγονται οι Στέφανος Μακρυγιάννης, Δήμητρα Λιουλιάκη και Αποστόλης Πολύζος. Από τη ΔΑΚΕ οι Σάββας Κοσκερίδης, Αλέξανδρος Αργυρίου και Αφροδίτη Βουτσελά. Από τη ΔΗΣΥ ο Μεχτέτ Σουχά.
 
Τέλος στην Ελεγκτική Επιτροπή από την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση εκλέγονται οι Βάνα Καλπία και Ξανθίππη Παρασκευά, ενώ από τη ΔΑΚΕ η Αναστασία Παπαχρήστου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.