Νικη με ανατροπη για την ΑΕ Κομοτηνης στο ντερμπι της Θρακης

ΑΕ Κομοτηνής - Ερμογένης Ξάνθης 3-1

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Θρακιώτικο ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ερμογένη Ξάνθης σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Η ομάδα της Ξάνθης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους κατακτώντας το πρώτο σετ με 27-25 αλλά οι αθλητές του Ηλία Κρεούζη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους κατακτώντας τα επόμενα 3 σετ με 25-12, 27-25 και 25-18 παίρνοντας το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α2.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, πάθος και από τις δύο ομάδες και θέληση για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας στη σύνθεση τους πολλούς Κομοτηναίους (Μετγιάζης, Λαντζουράκης, Μπανιώτης) και αθλητές που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής (Ανδρεάδης, Τερζόγλου) παρουσιάστηκαν στο πρώτο σετ πιο συγκεντρωμένοι, κατακτώντας το στο τέλος με 27-25.

Η συνέχεια όμως άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο της ομάδας που έδωσε δυναμικό παρόν στο στολίδι του 2ου Λυκείου, πήραν το δεύτερο σετ με χαρακτηριστική άνεση (25-12) και παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο στα επόμενα δύο σετ τα κατέκτησαν παίρνοντας ένα ακόμα τρίποντο.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Αγγελής, Παπαγεωργίου, Δημητριαδης, Χρυσοστόμου, Ποιμενίδης (λ)/ Γεωργιόπουλος (λ), Γκόνας, Χατζόπουλος

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Παρασκευόπουλος): Μπανιώτης, Τερζόγλου, Ανδρεάδης, Σκαρλατίδης, Μετγιάζης, Βογιατζής, Χατζίδης (λ) / Ματθαίος, Αρμπύρος, Παυλίδης
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.