Διακρισεις για την Α.Ε Κομοτηνης στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Πυγμαχιας

Τρία μετάλλια από τους νεαρούς αθλητές του Τμήματος
Τρία ακόμη μετάλλια προστέθηκαν στο ιστορικό του συλλόγου Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και συγκεκριμένα του τμήματος πυγμαχίας που έπειτα από 4 χρόνια, επανέρχεται δυναμικά υπό την διοίκηση των προπονητών Απόστολου Κολάτση, Νίκου Ζάρμπα αλλά και την αρωγή του βοηθού προπονητή, Ιωσήφ Τσάκαλου.
 
Συγκεκριμένα, κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-Παμπαίδων, Κορασίδων-Παγκορασίδων,που διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα στην πόλη της Καβάλας, η αθλήτρια  Μαρία Δημητράκη κατέκτησε την 3η θέση στα 50 κιλά στην κατηγορία πανκορασίδων, η Μαρία Αφεντουλίδου την 1η  θέση στα 50 κιλά κορασίδων και ο Δημήτρης Ζάρμπας την 3η θέση στα 63 κιλά παίδων.
 

Ιστορικός  ο σύλλογος Αθλητικής Ένωσης


 
«HA.E. Κομοτηνής αποτελεί έναν από τους παλαιότερους συλλόγους της πόλης» σημείωσε ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας κ. Απόστολος Κολάτσης. Το τμήμα πυγμαχίας μετρά περί τα 60 μελή, εκ των οποίων τα 15 αποτελούν ενεργούς αθλητές που συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα. 
 

Προβολή του αθλήματος της πυγμαχίας σε σχολεία της Κομοτηνής

 
Ο κ. Κολάτσης ανέφερε πως με τον καιρό, διακρίνει όλο και μεγαλύτερη προσέλευση και επίδειξη ενδιαφέροντος από νέο κόσμο για το άθλημα της πυγμαχίας», ενώ συμπλήρωσε πως κατόπιν άδειας από τη γενική γραμματεία αθλητισμού σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και προβολή του αθλήματος  σε ορισμένα σχολεία της Κομοτηνής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.