Δ. Μιχαηλιδου: Συρια και Αθηνα, ενα και το αυτο!

Γνώμη

Προκαλεί πλέον ιδιαίτερη εντύπωση η ελαφρότητα και ο άκρατος αυταρχισμός στις τοποθετήσεις των πολιτικών εκπροσώπων της κυβέρνησης, πάνω στην χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις που εισέβαλαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Για ακόμη μια φορά οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου προκάλεσαν έντονο σχολιασμό και αντιδράσεις. Μετά τον «εθελοντισμό» της 28ης Οκτωβρίου και την απροθυμία της να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. για ρατσιστικές συμπεριφορές, η υφυπουργός ανακάλυψε ότι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο εντοπίστηκαν όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας!
 
Αναλυτικά σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου «είναι αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας σε έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας».
 
Το φωτογραφικό υλικό, το οποίο παρέδωσε η αστυνομία στον τύπο, δεν δείχνει ούτε κάποιο καλάσνικοφ, ούτε άλλα πυροβόλα όπλα, ούτε κάποια ποσότητα εκρηκτικών ή ακόμα πυρηνικές κεφαλές! Τα ευρήματα της αστυνομίας ήταν κάποια χειρωνακτικά εργαλεία, καδρόνια, κράνη και άδεια μπουκάλια. Οπλοστάσιο οποιουδήποτε στρατού, σίγουρα τέτοια «όπλα» δεν τα λες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η υφυπουργός στην συντονισμένη κυβερνητική προσπάθεια τρομολαγνείας, με κάθε νέα δήλωση της καταφέρνει να ξεπερνά τον εαυτό της και να εκτίθεται η πολιτική της «αφέλεια» και η έλλειψη επαρκούς επίγνωσης πάνω στα καίρια ζητήματα της επικαιρότητας. Β.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.