Απιστευτη εξελιξη και ανατροπη για τον Πανθρακικο στην Ξυλαγανη

Ορφέας Ξυλαγανής – Πανθρακικός 4-5

Μία από τις πιο συναρπαστικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων στα γήπεδα της Ροδόπης εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ξυλαγανής με πρωταγωνιστές τον τοπικό Ορφέα και τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Κόλαση – παράδεισος, μία διαδρομή που κράτησε 50΄ για τον Πανθρακικό, ο οποίος πήρε ένα τρίποντο πιο δύσκολα από ότι θα περίμενε κανείς πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης, καθώς ο Ορφέας Ξυλαγανής του έβαλε δύσκολα!
Πολύ δύσκολα για την ακρίβεια, αν αναλογιστεί κανείς πως παρότι ο Σαμή Χουσεϊν έδωσε προβάδισμα στον Πανθρακικό μόλις στο 1΄ η συνέχεια δεν ήταν καλή για την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς ο Ορφέας εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αμυντική λειτουργία των «Πρασίνων» χτύπησε δύο φορές στην αντεπίθεση με πρωταγωνιστή τον Χάρη Μαρούντα, ο οποίος νίκησε και στις δύο περιπτώσεις τον Μπόσκο στο 40΄ και στο 42΄.

Το σκηνικό ήταν ανάλογο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Πανθρακικό να δέχεται δύο διαδοχικές «σφαλιάρες» με τα τέρματα των Πασχάλη και Μαρούντα στο 53΄ και 56΄ αντίστοιχα, δίνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων στην ομάδα τους, οδηγώντας τον Πανθρακικό ένα βήμα πριν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.

Η είσοδος των Καρασιούνα, Νάνου έδωσαν πνοή στον Πανθρακικό στα άκρα με τον Γκαϊδατζή να μειώνει αρχικά στο 58΄ σε 4-2 και τον Ρουμπιέ στο 74΄ να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 4-3.

Ο Πανθρακικός πλέον είχε μετακομίσει στην περιοχή του Μουσταφά, βρίσκοντας τελικώς το δρόμο προς τα δίχτυα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζαγγούλο (4-4) ενώ η ολική ανατροπή έγινε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρουμπιέ, ο οποίος πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαιχτών του.

Αξίζει να σημειωθεί η όμορφη πρωτοβουλία των ανθρώπων του Ορφέα να βάλουν τα παιδιά των ακαδημιών να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους στην είσοδο. Είναι εικόνες από αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα της Ροδόπης.

Διαιτητής: Λάπατας , Βοηθοί: Καρακασίδης- Μωραϊτης

Ορφέας Ξυλαγανής (Σκουλής – Χρυσαφίδης) : Μουσταφά, Γιώτης (70΄ Τσιπλακίδης), Τοτονίδης (60΄ Κατσιάκος), Αλατζίδης (64΄ Γρηγοριάδης), Μπιλμπίλης, Παπαγεωργίου, Μαρούντας, Μαντζιούρης, Πασχάλης, Κωνσταντής, Χασάν

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος (56΄ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Κυριαλάνης, Ζαγγούλος, Πλασταράς, Τσιανάκας (46΄ Τοπάλι), Σαμή (56΄ Καρασιούνας), Γιάζος, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος (56΄ Νάνος)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.