Αναμεικτα συναισθηματα των ομαδων της Κομοτηνης στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ

13 νίκες και 12 ήττες μετρούν οι εκπρόσωποι της πόλης

Πολύ ενδιαφέρον είναι το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από τον Αρίωνα Ξάνθης, δείχνοντας πως έχει υψηλές βλέψεις.

Αντίθετα, δεν έχουν πορεία ανάλογη με των προηγούμενων χρόνων Αίας Κομοτηνής και Δημοκρίτειο, οι οποίοι όμως μπορούν να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής οι εκπρόσωποι της Κομοτηνής μετρούν 13 νίκες και έχουν 12 ήττες με την ΑΕ Κομοτηνής να βρίσκεται στη 2η θέση με 15 βαθμούς, το Δημοκρίτειο στην 7η με 11 βαθμούς έχοντας μάλιστα αφαίρεση 2 βαθμών λόγω της μη ύπαρξης αναπτυξιακών τμημάτων και ο Αίας στην 10η θέση με 10 βαθμούς 2 στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Το Δημοκρίτειο μάλιστα έχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση στην επίθεση πίσω από τον πρωτοπόρο Αρίωνα με 585 πόντους ενώ ακολουθεί η ΑΕ Κομοτηνής με 573. Στην άμυνα, την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους εκπροσώπους της Κομοτηνής έχει η ΑΕ Κομοτηνής, που έχει δεχθεί 469 πόντους ενώ ακολουθεί ο Αίας με 542 και το Δημοκρίτειο με 554.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επιθετικό πρόβλημα του Αίαντα αντικατοπτρίζεται στους μόλις 436 πόντους που έχει σημειώσει, που αποτελεί την δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά τον Σπάρτακο Διδ/χου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.