Την συμπραξη των Κομοτηναιων της Αθηνας για την αναδειξη της Θρακης ζητησε ο Ε. Στυλιανιδης

Με την αφορμή του εορτασμού των 100 χρόνων από την ενσωμάτωσή της στον Εθνικό κορμό

Με το Σύλλογο Κομοτηναίων της Αθήνας συναντήθηκε χθες, Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής Ροδόπης,  Ευριπίδης Στυλιανίδης.
 
Συζήτησε θέματα που αφορούν στη στήριξη του Συλλόγου, καθώς και πρωτοβουλίες, που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν από κοινού ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό.
 
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης εξήγησε στο Προεδρείο των συμπατριωτών του ότι θα σταθεί στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν και τους ζήτησε να προγραμματίσουν μαζί ενέργειες και δράσεις που θα αναδείξουν στην Αθήνα την ιστορία, το ρόλο αλλά και τη σημασία της Θράκης και ειδικότερα της Ροδόπης.
 
«Εσείς οι απόδημοι Ροδοπίτες, που κρατάτε τους δεσμούς με την ιδιαίτερή μας πατρίδα αποτελείτε τη σημαντικότερη δύναμη προβολής και ανάδειξης της περιοχής μας, που μπορεί να κάνει και την υπόλοιπη Ελλάδα να γνωρίσει και να αγαπήσει τη Θράκη» ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ο βουλευτής Ροδόπης ευχαριστώντας τους για το έργο που επιτελούν για να τους καλέσει να εμπλακούν ενεργά στους εορτασμούς του 2020.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.