Μετα απο πεντε χρονια το Βιοτεχνικο Παρκο Καβαλας αποκτα νεα Διοικηση

Ο Παύλος Τσουμάκης νέος πρόεδρος

Αυτόκλητη Γενική Συνέλευση του Βιοτεχνικού Πάρκου (ΒΙΟΠΑ) Καβάλας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Καβάλας με τη συμμετοχή όλων των εταίρων, της Περιφέρειας ΑΜΘ εκπροσωπούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη, του Δήμου Καβάλας εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μουριάδη και του Επιμελητηρίου Καβάλας εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Δέμπα.
 
Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η εκλογή και σύσταση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΙΟΠΑ.
 
Η Περιφέρεια ΑΜΘ πρότεινε τρία μέλη, τον κ. Παύλο Τσουμάκη, τον οποίο ο κ. Μέτιος πρότεινε για Πρόεδρο του ΔΣ, τον κ. Κυριάκο Μπάη και τον κ. Αβραάμ Δημητριάδη.
 
Ο Δήμος Καβάλας πρότεινε τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μουριάδη και το Επιμελητήριο Καβάλας τον Πρόεδρο κ. Μάρκο Δέμπα.
Ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση έγιναν δεκτά τα νέα μέλη και έγινε σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Παύλος Τσουμάκης
Α’ Αντιπρόεδρος: Μάρκος Δέμπας
Β’ Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Μουριάδης
Μέλη: Αβραάμ Δημητριάδης και Κυριάκος Μπάης
 
Με το πέρας της διαδικασίας ο κ. Μέτιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας. Μετά από περίπου πέντε χρόνια, το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας αποκτά νέα Διοίκηση.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παύλο Τσουμάκη για το γεγονός ότι αποδέχθηκε την ευθύνη να αναλάβει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και να συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του ΒΙΟΠΑ.
 
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους στο ΔΣ τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκο Δέμπα γιατί με την παρουσία τους δίνουν πρόσθετο κύρος και αξιοπιστία στο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Ευχαριστώ τέλος τους κ. Αβραάμ Δημητριάδη και Κυριάκο Μπάη και είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει απόλυτα τη νέα προσπάθεια που ξεκινά.»  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.