Φυσικο αεριο απο Σεπτεμβριο, η ακομα μια υποσχεση χωρις αντικρισμα;

της Έκδοσης

Την βεβαιότητα πως οι εργασίες για τα δίκτυα φυσικού αερίου σε 18 πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας θα ξεκινήσουν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020, εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ενημερωτική ιστοσελίδα για τις υποδομές, ο νέος Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κ. Μάριος Τσάκας, που μάλιστα εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συνδέσεις θα γίνουν αμέσως.
 
Χαράς ευαγγέλια θα μπορούσε να πει κάποιος, αν αυτός ο κάποιος βέβαια είχε έρθει για πρώτη φορά στη χώρα και την Περιφέρεια, και δεν είχε ακούσει για μια δεκαετία πως οι εργασίες για το Φυσικό Αέριο, έρχονται, πλησιάζουν, φτάνουν, σε λίγο θα γίνουν… και τελικά δεν γίνεται τίποτα.
 
Ακόμα και τώρα, που οι περιφέρειες θα καλύψουν το μισό ποσό, πάλι βλέπουμε καθυστερήσεις και υπαναχωρήσεις, με τους μόνους οι οποίοι να αποκομίζουν κάτι από αυτό, να είναι οι εκάστοτε βουλευτές της αντιπολίτευσης, μιας και αντικειμενικά, η συστηματική καθυστέρηση των κυβερνήσεων (αυτές άλλωστε έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη διοίκηση στο φυσικό αέριο) έχει ως αποτέλεσμα οι ομολογουμένως πιο κρύες περιοχές της χώρας να περιμένουν μάταια και παρ’ ελπίδα τη σύνδεση.
 
Θα είναι αυτή η τελευταία φορά που θα ακούσουμε κάτι τέτοιο; Θα δούμε, αν και όπως σε πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, θα κρατάμε μικρό καλάθι, και από εκεί και πέρα βλέπουμε…
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.