Ροδοπη: Εβγαλε οπλο και τραυματισε αδεσποτο σκυλι

Το άτυχο ζώο αναρρώνει στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής

Συνελήφθη την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου  το πρωί, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 58χρονος ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος στην αυλή της οικίας του, πυροβόλησε και τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο αδέσποτο σκυλί. Κατασχέθηκε το παραπάνω κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 58χρονος, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
 
Το περιστατικό κοινοποίησε και ο υπεύθυνος κτηνίατρος του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής κ. Θάνος Καραγιώργης ο οποίος εξήγησε πως κατόπιν σχετικής ενημέρωσης το συνεργείο περισυλλογής του κυνοκομείου περισυνέλλεξε τον τραυματισμένο σκύλο, το οποίο είχε μεταφερθεί από κατοίκους του οικισμού σε ιδιωτικό ιατρείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθαρίστηκαν τα τραύματα και έγιναν οι απαραίτητες ακτινογραφίες που επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μεταλλικών στοιχείων στα πίσω άκρα του.

 
Το μεσημέρι της Τρίτης ο σκύλος μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής όπου και θα παραμείνει έως ότου αναρρώσει, ενώ όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η οικογένεια που τον εντόπισε χτυπημένο, έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.