Στην Αλεξανδρουπολη αυριο Παρασκευη ο Προκοπης Παυλοπουλος

Για τις εκδηλώσεις του Αγίου Νικολάου και την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκεται αύριο, Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου και Προστάτη της πόλης Αγίου Νικολάου.
 
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του το πρωί ο ίδιος θα μεταβεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου. Εκεί θα πραγματοποιήσει ομιλία για να ακολουθήσει λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου, ενώ αμέσως μετά το πέρας της λιτανείας θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «Από τη Βιομηχανική επανάσταση στην τεχνολογική επανάσταση στον αστερισμό ενός αβέβαιου μέλλοντος».

Η παρουσίαση διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Το βιβλίο αναφέρεται στη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με την τεχνολογία και τα επιτεύγματά της και το περιεχόμενό του θα παρουσιάσουν η κ. Ζωή Γαβριηλίδου, καθηγήτρια ελληνικής φιλολογίας και αντιπρύτανης του ΔΠΘ, ο κ. Κωνσταντίνος Ρέμελης, καθηγητής Νομικής του ΔΠΘ, καθώς και ο Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Δρ. Επισκέπτης Καθηγητής του Cambridge.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το κοινό οφείλει να προσέλθει ως τις 11:45.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.