Το προγραμμα της 10ης Αγωνιστικης της Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Κομοτηνής

Η πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Θράκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου με το ντέρμπι του ΔΑΚ Κομοτηνής να δεσπόζει από το πρόγραμμα.

Εκεί Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής θα τεθούν αντιμέτωπες με στόχο τη νίκη, που θα τους κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Ελπίδα Σαπών δεν θα έχει λογικά ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο συγκρότημα της Αναγέννησης Παγουρίων ενώ η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δοκιμάζεται στο Κόσμιο απέναντι στον τοπικό ΠΑΟΚ. Τέλος αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ξυλαγανή με τον τοπικό Ορφέα να υποδέχεται τον Αετό Μίσχου ενώ η Δόξα Σώστη υποδέχεται την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου.

Αξίζει να σημειωθεί η πρωτοβουλία του Πανθρακικού σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης παιδιών και Οικογένειας Κομοτηνής – παιδικά χωριά SOS καθώς στην είσοδο του ΔΑΚ θα υπάρχει ειδικός χώρος συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα  γάλατα μακράς διαρκείας,  γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου),  είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/12, 15:00)

Αναγέννηση Παγουρίων – Ελπίδα Σαπών
Ορφέας Ξυλαγανής – Αετός Μίσχου
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Πανθρακικός – Δόξα Γρατινής
Δόξα Σώστη – Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.