Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Star Wars: Skywalker Η άνοδος» και «Ευτυχία» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ταινία του saga Star Wars, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όπως επίσης  την ελληνικής παραγωγής «Ευτυχία» σε σκηνοθεσία Άγγελου Φραντζή και την ταινία animation Playmobil: Η ταινία.
 
Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζονται να προβάλλονται η δραματική «Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ» σε σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ και η ταινία animation «Ψυχρά και Ανάποδα 2».
 
Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα προβάλλεται η ταινία animation «Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων».
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Star Wars: Skywalker Η άνοδος

(3D Προβολή 21:30 και 18:20, 19:20, 22:30, Πέμπτη-Παρασκευή και 22:00)

Η Lucasfilm και ο J.J.Abrams που επιστρέφει στη σκηνοθεσία, ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για ένα επικό ταξίδι σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στη νέα ταινία STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, τον καθηλωτικό επίλογο του θρυλικού saga, θα γεννηθούν νέοι θρύλοι και θα δοθεί η τελευταία μάχη για την ελευθερία.

Ευτυχία

(20:10, 22:40, Σάββατο έως Τετάρτη και 21:15)

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών. Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού. Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Playmobil: Η ταινία

(18:00)

Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!
 

Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ

(19:30 και 22:20)

Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
 

Ψυχρά και ανάποδα 2

(2D Μεταγλωττισμένο 19:00, Σάββατο-Κυριακή και 17:20)

Η Έλσα και η Άννα θα χρειαστεί να αποκαλύψουν τα μυστικά ενός παρελθόντος που μοιάζει να απειλεί το μέλλον. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με την αλήθεια.

 

Γέτι ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 17:10)
 
Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!
Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.