Ενα ξεχωριστο γιορτινο παζαρι ελπιδας και χαρας στο Kosmopolis

Γεμάτη ημέρα δράσης αφιερωμένη στην πολύτιμη προσφορά των Παιδικών Χωριών SOS

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για την βοήθεια του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis από το πρωί έως το μεσημέρι του  Σάββατου 21 Δεκεμβρίου. Μάλιστα η δράση δεν σταμάτησε εκεί αλλά τις απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκε το επετειακό χριστουγεννιάτικο BeerRun προσφοράς, όπου πολλοί δρομείς βγήκαν έτρεξαν στην πόλη για να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο τo Κέντρο Στήριξης. Κατόπιν ακολούθησε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Kosmopolis, με πολύ ζωντάνια, τραγούδια, χορό και χαμόγελα. Ολόκληρη η ημέρα ήταν αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS και στη διαχρονική κοινωνική προσφορά τους.

«Φέτος καταφέραμε να στήσουμε μια γιορτή δοτικότητας και χαράς, για μικρούς και μεγάλους που ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας»

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής, κ. Φελίνα Καζάκου, «στο πλαίσιο του καθιερωμένου χριστουγεννιάτικου bazaar, η πρωτοτυπία μας φέτος είναι ότι οι εθελοντές, τα παιδιά και οι οικογένειες μας έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά από τα είδη, τα οποία εκθέτουμε και πουλούμε. Για εμάς πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή δοτικότητας και χαράς από μέρος τόσο των εθελοντών όσο και των ανθρώπων που δέχονται τις υπηρεσίες του Κέντρου. Βέβαια δεν περιοριστήκαμε μόνο στο να εκθέσουμε ή να πουλήσουμε μικρά πράγματα, τα οποία βοηθούν τα οικονομικά του Κέντρου μας, αλλά καταφέραμε να στήσουμε ουσιαστικά μια γιορτή, για μικρούς και μεγάλους που ήρθαν να διασκεδάζουν, να γράψουν τις ευχές τους στο δεντράκι μας, να ακούσουν χριστουγεννιάτικη μουσική και να συμμετέχουν σε όλη αυτή την υπέροχη στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο». Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά  τον κόσμο τους πολίτες, τους εθελοντές και τους χορηγούς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια στέκονται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS και συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο τους.

«Είμαστε ένα πολύ δυνατό μέρος της τοπικής κοινωνίας που δεν πρέπει να σπάσει ποτέ»

Ειδικότερα, για την πολύτιμη προσφορά των πολυάριθμων χορηγών του Κέντρου Στήριξης της Κομοτηνής, η κ. Καζάκου δήλωσε πως «δίχως την οικονομική στήριξη των χορηγών δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμεστα αιτήματα της κοινωνίας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι σε όλες τις δράσεις μας, μας στηρίζει η πόλη, οι επαγγελματίες, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, σχολεία και πολλοί σύλλογοι. Έχουμε καταφέρει να γίνουμε μια ομάδα, μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε ένα πολύ δυνατό μέρος της τοπικής κοινωνίας που δεν πρέπει να σπάσει ποτέ».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.