Ικανοποιημενοι οι καφετοπωλες απο την Χριστουγεννιατικη κινηση

Απαρατήρητα

Μπορεί η κίνηση στην χριστουγεννιάτικη αγορά όπως καταγράψαμε και στο σχετικό ρεπορτάζ του «ΠτΘ» να ήταν φέτος υποτονική με τους επαγγελματίες να υιοθετούν πλήρως το «κάθε πέρυσι και καλύτερα», ωστόσο κομμάτι των επαγγελματιών και συγκεκριμένα οι επαγγελματίες του κλάδου της ζυθεστίασης δηλώνουν ικανοποιημένοι.
 
Σύμφωνα με τα όσα καταγράψαμε σε βόλτα μας στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης μας, η πλειοψηφία των επαγγελματιών έκαναν λόγο για καλύτερη της περσινής χρονιάς από άποψη κίνησης, ακόμα και ανήμερα των Χριστουγέννων, που τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το φαγητό, προηγείται το παραδοσιακό οικογενειακό τραπέζι.
 
Καφέ, μπαρ και εστιατόρια λοιπόν φαίνεται πως είχαν την τιμητική τους φέτος, ενώ αντίστοιχα θετικά είναι τα μηνύματα σε ό,τι αφορά και τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν, όπου επίσης οι κρατήσεις είναι αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, με κάποια καταστήματα να δηλώνουν ήδη “full”.
 
Οι προτεραιότητες του κοινού λοιπόν φαίνεται πως έχουν αλλάξει σε ό,τι αφορά την «διάθεση» του δώρου Χριστουγέννων, στα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία ως προς τα υλικά αγαθά και στην επιλογή «διάθεσής» τους σε λίγες μεν όμορφες δε και με καλή παρέα ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης στα καταστήματα της πόλης.
 
Διασώζεται και ένας κλάδος. Κάτι είναι και αυτό!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.