Τα προσωπα που ξεχωρισαν μεσα στο 2019 σε αθλητικο επιπεδο

10 προσωπικότητες που ξεχώρισαν με την δουλειά τους

Το 2019 ετοιμάζεται να «αντικατασταθεί» από το 2020 και ο «ΠτΘ» κάνει τον δικό του απολογισμό ξεχωρίζοντας 10 προσωπικότητες που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους εντός και εκτός γηπέδων, διαφημίζοντας την Κομοτηνή με τον καλύτερο τρόπο.

Νίκος Μπαχαρίδης

Ο «Μπάχα» αγαπητός στο ευρύ κοινό της Ροδόπης οδήγησε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, παρότι η εξέλιξη της ομάδας ήταν απογοητευτική. Ο τεχνικός του Ιάσμου και πλέον του Πανθρακικού κατάφερε – παρά τα πολλά προβλήματα – να κρατήσει ενωμένη την ομάδα του και να την οδηγήσει σε μία ιστορική επιτυχία. Επόμενο στοίχημα είναι να επαναλάβει τον άθλο στην τεχνική ηγεσία του αγαπημένου του Πανθρακικού μέσα στο 2020.

Νεοκλής Λεμονίδης

Αποτελεί μία εμβληματική φυσιογνωμία για το μπάσκετ της πόλης μας, καθώς το όνομα του έχει συνδεθεί με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Σαν παίχτης ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας που μεσουρανούσε στα παρκέ της Α2 και σαν προπονητής έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, βάζοντας πλάτη στις δύσκολες. Μέσα στο 2019 κατάφερε να οδηγήσει ακόμα μία φορά την ομάδα του στην Β΄ Εθνική, πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις. Μάλιστα στην Β΄ Εθνική η παρουσία της ομάδας κρίνεται θετική, έχοντας καταφέρει ήδη να σημειώσει 5 νίκες.

Σάκης Σεραφίδης

Η αγάπη του για τον αθλητισμό συνάντησε την αγάπη του για την φωτογραφία και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Ο Σάκης Σεραφίδης μέσα από τον φακό του καταγράφει τις προσπάθειες του αγαπημένου του ΓΑΣ Κομοτηνή, αλλά και άλλων συλλόγων της πόλης και μάλιστα έχει απασχολήσει στο παρελθόν την εφημερίδα μας για τα κόμικ που δημιουργεί με πρωταγωνιστές αθλητές του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον μέσα στο 2019 επωμίστηκε ένα ακόμα φορτίο, αυτό του εφόρου του ΓΑΣ.

Κίμωνας Λεχούδης

Απέδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που «τα κάνει όλα και συμφέρει». Εκτός από αθλητής του ΓΑΣ, με την φανέλα του οποίου πανηγύρισε την άνοδο στην Β΄ Εθνική, αποτέλεσε προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Ηρόδικου ενώ κατάφερε να εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με τον συνδυασμό «Κοινωνία Πολιτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Γκαράνη. Ο Κίμωνας Λεχούδης δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει ευχάριστα και αποδεικνύει πως τα καταφέρνει σε όλα.

Κώστας Μπανιώτης

Το 2019 ήταν η χρονιά που περίμενε για πολύ καιρό ο Κώστας Μπανιώτης, καθώς θεωρείται ως το έτος επιβράβευσης για τον Κομοτηναίο πρωταθλητή για τη συνέπεια στην σκληρή προπόνηση. Έτσι λοιπόν ο αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής κατέκτησε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Γλασκώβη το ασημένιο μετάλλιο. Ο Μπανιώτης ξεπερνώντας τα 2.26 κατάκτησε την 2η θέση αποδεικνύοντας πως η συνέπεια στον αθλητισμό είναι το παν.  Παράλληλα, τον Ιούλιο, ο Έλληνας πρωταθλητής με άλμα στα 2.24μ. κέρδισε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Βασίλης Στοάκης

Λένε πως «αν δεν παινέψεις το ίδιο σου το σπίτι θα πέσει το ταβάνι να σε πλακώσει» αλλά ο Βασίλης Στοάκης με τη συνέπεια του και την αγάπη του με ό,τι καταπιάνεται πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει.  Έτσι λοιπόν ο «δικός μας» Βασίλης κατάφερε μέσα από την δουλειά του στο κομμάτι της επικοινωνίας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής να πάρει τα εύσημα από όλο  το πανελλήνιο και να δεχθεί δημόσια εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ Κώστα Δεληκώστα όσο και από τους έγκριτους αθλητικογράφους Νίκο Λιώλη (ΕΡΤ) και Ισίδωρο Πρίντεζη και Παντελή Λώλη (Novasports) διαφημίζοντας την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο στο πανελλήνιο.

Θόδωρος Καρυπίδης

Αποτελεί τον άνθρωπο που διαχρονικά καταφέρνει μέσα από σκληρή δουλειά να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες του για το ΑΣ Δημοκρίτειο. Έτσι λοιπόν και μέσα στο 2019 κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να φέρει πολλές επιτυχίες στην πόλη μας, αποδεικνύοντας πως η πάλη έχει τη δική της παράδοση στην πόλη μας.

Χαράλαμπος Ιορδάνου

Το όνομα του αποτελεί συνώνυμο του μπάντμιντον. Ο Χαράλαμπος Ιορδάνου αποτελεί ομοσπονδιακό προπονητή στο Μπάντμιντον και στο παρά-μπάντμιντον δουλεύοντας σκληρά χωρίς ιδιαίτερα βοήθεια –οικονομική και υλικοτεχνική– με στόχο να φτιάξει τους πρωταθλητές του αύριο σημειώνοντας ήδη επιτυχίες που προοικονομούν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Βαγγέλης Δολιανίτης

Ο Κομοτηναίος  Ιστιοπλόος μαζί με τον συναθλητή του Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 49er στην “29η Athens International Sailing Week 2019” που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη ναυταθλητική μαρίνα του δήμου Καλλιθέας.

Μάλιστα η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις Εθνικές Ομάδες 2019-2020 Ολυμπιακών Κατηγοριών και εκεί θα συμμετέχει σύμφωνα με την ανακοίνωση και ο Κομοτηναίος Πρωταθλητής ο οποίος, αυτή την περίοδο, είναι αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.