Ξεκινημα με ηττα στο 2020 για τις γυναικες της ΑΕ Κομοτηνης

ΑΕ Κομοτηνής – Αμαζόνες Μαϊστρου 0-3

Η ΑΕ Κομοτηνής παρουσιάστηκε επηρεασμένη από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων και έδειξε άλλο πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τις Αμαζόνες Μαϊστρου στο πρώτο παιχνίδι του 2020.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Κιοσσέ είχαν έλλειψη συγκέντρωσης στα καίρια σημεία της αναμέτρησης και κυρίως στο φινάλε των δύο σετ ενώ αντίθετα τα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη παρουσιάστηκαν πιο «ψυχωμένα» και αποτελεσματικά στα κρίσιμα σημεία.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Ο Δημήτρης Κιοσσές ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τις Σκαρμούτσου, Τσορλίνη στο κέντρο, την Κατσιμάνη στην πάσα, την Καρυοφυλλίδου και την Χατζηανδρέα στα άκρα, την Διαμαντή ως Διαγώνιο και λίμπερο την Βογιατζή.

Από την αρχή της αναμέτρησης φαινόταν πως το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι με το πρώτο σετ να έχει πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Το 8-13 υπέρ των φιλοξενούμενων έγινε 17-13 με τα συνεχόμενα σερβίς της Τσορλίνη και εν συνεχεία 20-15 δείχνοντας πως το σετ θα καταλήξει στα «κιτρινόμαυρα» χέρια. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενες δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα καθώς αρχικά φέρανε το παιχνίδι στα ίσα (23-23) και με 3 διαδοχικούς πόντους πήραν το σετ με 23-25.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Δημήτρη Κιοσσέ είχε συνεχώς τα ηνία στο σκορ χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει διαφορά ασφαλείας.  Έτσι λοιπόν οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μετά τους 20 πόντους με την Κουπουρίδου να κάνει το 23-24 και την Γαλαχουζίδου από το σημείο του σέρβις να δίνει και το δεύτερο σετ στην ομάδα της.

Με την ψυχολογία να είναι ξεκάθαρα με το μέρος των Αμαζόνων, παρά το πολύ καλό ξεκίνημα των  «Κιτρινόμαυρων» που προηγήθηκαν με 4-0, η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε με ένα 8-0 σερί και από εκείνο το σημείο δεν μπόρεσαν τα κορίτσια του Κιοσσέ να μπουν στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα και στο τρίτο σετ με 17-25.

Τα σετ: 23-25, 23-25, 17-25

ΑΕ Κομοτηνής (Κιοσσές): Χατζηανδρέα, Σκαρμούτσου, Κατσιμάνη, Καρυοφυλλίδου, Διαμαντή, Τσορλίνη, Βογιατζή (Λ), Ανθοπούλου, Γιαννακίδου, Γεωργιάδου, Πουρναρα

Αμαζόνες Μαϊστρου (Δημητριάδης): Μπάρη, Κουπουρίδου, Σαχμπαζίδη, Γαλαχουζίδου, Μιχέλη, Μπάρη, Ουρεϊλίδου (Λ), Παπαϊωάννου (Λ), Μποτάνη, Σιδηροπούλου, Μάρτζη, Νάκου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.