Επιδειξη δυναμης στο Νεο Σιδηροχωρι για Πανθρακικο

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Πανθρακικός 0-3

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Πανθρακικός επικράτησε με άνεση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στο μεγάλο ντέρμπι της φάσης των προημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μπαχαρίδη παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και απόλυτα διαβασμένοι φτάνοντας δίκαια στη νίκη με 3-0 απέναντι στη Δόξα, που η σημερινή της εικόνα αποτελεί μία κακή παρένθεση στην εξαιρετική σεζόν που διανύει το συγκρότημα του Σπύρου Κουτσογιάννη

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίστηκε με τον Τσομπανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Αστρεινίδη, Κυπιρτόγλου, Λεφή και Παπαδόπουλο. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Δραγανίδης, Αμοιρόπουλος, Κεφαλούκος και Γκέκας έχοντας στην κορυφή του Βάσκο και Σιχλοιμίρη.

Ο Πανθρακικός αγωνίστηκε με τον Μπόσκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Νάνο, Ζάγγουλο, Ζήκο και Κυριαλάνη, έχοντας στα χαφ τους Τσιανάκα, Τοπάλι και στα πλάγια τους Παπαδόπουλο, Ρομπέρ και σε ρόλο «δεκαριού» τον Βιόπουλο. Μοναδικός προωθημένος αγωνίστηκε ο Ρουμπιές.

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ προηγήθηκε με τον Ρουμπιέ να σημειώνει ένα τέρμα υψηλής τεχνικής, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Οι «Πράσινοι» του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν παντού μέσα στο γήπεδο επιδιώκοντας και το δεύτερο τέρμα, κάτι που έγινε στο 30΄ με τον Ρουμπιέ να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Τσομπανόπουλο και τον Τοπάλι να νικά τον πορτιέρο της Δόξας από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βάσκο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που κατάφερε ο Ρουμπιές στο 60΄ μετά από φοβερή κάθετη μπαλιά του Βιόπουλου. Ο Πανθρακικός έψαξε και το τέταρτο τέρμα με προσπάθειες των Ρουμπιέ και Νάνου χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Χαρίτση, που τα πήγε εξαιρετικά μαζί με τους βοηθούς του Γκιόση και Δημητριάδη, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Αστρεινίδης, Παπαδόπουλος (31΄ Κωσταρέλης), Λεφής, Κυπιρτόγλου, Αμοιρόπουλος (77΄ Φιλοσόγλου), Κεφαλούκος (62΄ Μουρατίδης), Δραγανίδης, Σιχλοιμίρης, Βάσκος, Γκέκας (55΄ Παπακωνσταντίνου)

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος, Νάνος, Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγγουλος, Τσιανάκας (83΄ Παγώνης), Βιόπουλος (75΄ Καρασιούνας), Τοπάλι, Ρουμπιές (80΄ Γιάζος), Ρομπέρ, Παπαδόπουλος (64΄ Κονόμι)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.