Τα Παιδικα χωρια SOS ευχαριστουν τους εθελοντες και φιλους που στηριξαν τις χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις

Ένας αγώνας δρόμου για την εύρεση πόρων ευοδώθηκε

Το Κέντρο  Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή των Παιδικών Χωριών SOS, ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές και φίλους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
 
Κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο bazaar και αγώνα δρόμου με σκοπό την εύρεση πόρων για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών που στηρίζει, την προώθηση του έργου του και την περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων με την τοπική κοινωνία.
 
Στις εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος κόσμου δίνοντας δυναμικά το παρών και μεταφέροντας το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
 
Το Κέντρο σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, ευχαριστεί την Ομάδα BeerRunnersKomotinis, τον αθλητικό σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος» για την πραγματοποίηση του αγώνα και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Τομέα Σαμαρειτών. Επίσης, ευχαριστεί τις επιχειρήσεις: Ζυθοποιεία «ΒΕΡΓΙΝΑ», Χαβιαράς Παντελής «ΑΙΟΛΟΣ ΨΥΚΤΙΚΗ», Ζαχαροπλαστείο «ΝΕΝΤΙΜ», Αρτοζαχαροπλαστεία «ΜΕΡΑΚΙ», «ΓΛΥΚΙΣΜΑ», Ελισσάβετ και Μαρία Κλαψίδου, Παπαδοπούλου Μαρία, Κρεοπωλείο Ιωαννίδη Νεοκλή, Ζαχαροπλαστείο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ», Ψητοπωλείο Αντώνη Καμπουρίδη, «Delissimo», Οικοδομικά Υλικά «Ι.Χατζηνικολάου & ΥΙΟΙ Α.Ε», «CarGlass» Αμαξόπουλος Κωνσταντίνος, Allday καφέ « Σβούρα», Στεγνοκαθαριστήρια «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
 
Επίσης εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία «Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας Kosmopolis» για την παραχώρηση του χώρου, καθώς επίσης στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη δωρεάν προβολή και προώθηση της εκδήλωσης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.