Το προγραμμα της 12ης Αγωνιστικης της Α΄ ΕΠΣ Θρακης

Επικίνδυνες έξοδοι για τους πρωτοπόρους

Μπορεί από το πρόγραμμα της 12ης Αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης να λείπει το μεγάλο ντέρμπι ωστόσο περιλαμβάνει επικίνδυνες εξόδους για τους πρωτοπόρους.

Συγκεκριμένα, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου που απολαμβάνει από την Κυριακή την μοναξιά της κορυφής αλλά προέρχεται από βαριά ήττα στον θεσμό του κυπέλλου, δοκιμάζεται στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων με αντίπαλο την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη θέλει τη νίκη πάση θυσία καθώς ακολουθούν δύο σπουδαία ντέρμπι και δεν θέλει για κανέναν λόγο να χάσει βαθμούς απέναντι στην μαχητική ομάδα του Θρυλορίου.

Η Ελπίδα Σαπών, που απέναντι στην Ξυλαγανή την Τετάρτη έκανε όσα δεν μπορούσε να κάνει απέναντι στην Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, αντιμετωπίζει στον Μίσχο τον τοπικό Αετό, που ιδιαίτερα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός. Ο Πανθρακικός δοκιμάζεται στον Σώστη απέναντι στην τοπική Δόξα και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή, όπως και η Δόξα Γρατινής που αντιμετωπίζει στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Αναγέννηση Παγουρίων.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 18/1, 15:00)
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη – Πανθρακικός
Γήπεδο Μίσχου: Αετός Μίσχου – Ελπίδα Σαπών
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Γήπεδο Αγ. Θεοδώρων: Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Γήπεδο ΕΠΣ: Αναγέννηση Παγουρίων – Δόξα Γρατινής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.