Νεα εποχη στην καθαριοτητα του Δημου Ιασμου

Προμήθεια νέων κάδων και εξοπλισμού για τους αφανείς ήρωες της καθαριότητας

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 137 νέων απορριμματοφόρων κάδων στα χωριά του Δήμου Ιάσμου.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Δήμο Ιάσμου, ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, είχε αναγγείλει τη διάθεση 80 νέων κάδων απορριμμάτων. Μαζί με άλλους 57 κάδους που προμηθεύτηκε ο Δήμος από ιδίους πόρους, συνολικά 137 κάδοι άρχισαν να τοποθετούνται στα χωριά του Δήμου.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου θα αντικαταστήσει τους παλιούς κάδους, ενώ όσοι από αυτούς μπορούν να επισκευαστούν, θα επισκευάζονται και θα τοποθετηθούν εκ νέου στα αναγκαία σημεία.

Παράλληλα με τους απορριμματοφόρους κάδους, ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν παρέδωσε στους υπαλλήλους της καθαριότητας νέο προσωπικό εξοπλισμό, ο οποίος περιελάμβανε μπλούζες, μπουφάν, παντελόνια, παπούτσια,  μάσκες και γάντια. Ο κ. Μουμίν αποκάλεσε τους εργάτες καθαριότητας «αφανείς ήρωες», είπε πως από δω και πέρα θα κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια, προστασία και σε πιο υγιείς συνθήκες. «Με νέο ρουχισμό και εξοπλισμό, με 137 νέους κάδους γυρνάμε σελίδα στην καθαριότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ιάσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.