Βγηκαν τα αποτελεσματων αιτησεων μετεγγραφων για εισαχθεντες με την κατηγορια του 5% και αδελφων πασχοντων

Πού μπορούν να τα βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι

Διαθέσιμα στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή είναι από χθες τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με την κατηγορία των παθήσεων και σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων και χωρίς εξετάσεις το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και υπέβαλλαν ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής, αλλά και τους ενδιαφερόμενους προπτυχιακούς φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α., έχοντες αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές, εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 , ή με την κατηγορία των διακριθέντων αθλητών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή μέσω του σχετικού συνδέσμου https://transfer.it.minedu.gov.gr ή μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από σχετικό σύνδεσμο.
 
Για την εισαγωγή τους στην ειδική εφαρμογή απαιτείται  να χρησιμοποιήσουν  τον κωδικό χρήστη (username) και το συνθηματικό (passwd) του  Ιδρυματικού  τους λογαριασμού, μέσω των οποίων ταυτοποιούνται στην Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΥΤΕ.
 
Επιπλέον, το υπουργείο ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές που υπέβαλλαν αίτηση για κατ΄εξαίρεση μετεγγραφή, ότι η εξέταση των αιτημάτων έχει ήδη ξεκινήσει από την αρμόδια Επιτροπή και τα αποτελέσματα θα κοινοποιούνται στους ενδιαφερόμενους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και sms.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.